Майката на Ергенът очарова България и съсипа Маги


Дата: 16/05, 20:59

Редактор: Александър Дечев

Кадри: БТВ

Майката на Алек впечатли с откровеността си.

Евентуалното бъдеще на Алек Младенов и Магдалена след "Ергенът" 3 може и да не тръгне по мед и масло, особено ако става дума за одобрението на майка му. Тя хареса външния вид и интелигентността на варненката, но бе категорична, че 8 години разлика в нейна полза си е доста голяма. Освен това смята, че Маги не търси любовта, а нещо друго.

След като се запознаха, двете отидоха да се видят на четири очи.

"Какво ви накара да участвате в това шоу. Аз ви питам като жена - жена", започна възрастната дама.

"От три години не мога да намеря любовта си. Това е нещо, което много ми липсва. Дойдох с отворено сърце и не очаквах, че толкова бързо ще се случи тази емоция, която ме връхлетя", отговори Маги.

"Животът е истински. В живота има нюанси най-различни, не всичко е весело и розово, така че да бъдем реалисти. Трябва време, за да може хората да имат доверие един към друг", продължи майката.

"Смятам, че двамата партньори трябва да си помагат в битовите ангажименти, но една жена трябва да създаде на мъжа си комфорт. Това го знам от майка ми и се надявам да мога да му създам уют. Иначе си представям да усещаме подкрепа един от друг. Аз съм маркетинг като образование, както и моден дизайн, но моята мечта е свързана със съвсем друго. Аз съм израснала на село при баба и дядо, имала съм страхотно детство, и имам мечта да купя една стара къща, да я реновирам и да създам място, където децата могат да усетят там какво е да бъдеш на село - по-близо до земята, до природата", разказа управителката на заведение.

След това тя каз, че е влюбена в Алек и попита: "Дали ви се виждам влюбена?"

"Не мога да го прочета, не мога нищо да кажа. Тези неща се чувстват. Те не могат да се усетят от външен човек. Нито зависят по някакъв начин от мен, колкото и някой насреща да ми е симпатичен. Това са неща между двама души и не би трябвало някой външен да се меси", отвърна майката.

След това жената се върна при Алек, който я попита какво мисли за Маги. "Всичко си идва на мястото. Маги е много мила, добре възпитана, с един топъл поглед, топли очи, с една добра визия за бъдещо семейство. Това, което тя иска, е много хубаво като перспектива за семейство с който и да е. Всяка жена има такива ценности предполагам, които има и тя. Само хубави неща мога да кажа. Въпросът е ти как се чувстваш до нея. Дали този човек ще те успокои като се прибереш вкъщи, дали ще ти даде стимул да се развиваш занапред. Както едно време нали знаеш като се сгодявали са питали булката какъв чеиз има. Сега не я питах, защото то сега не е модерно. Но това навмремето е било материален смисъл, сега го разбирам в духовен. Какво една жена би могла да донесе в къщата на младоженеца. Какво носи тя, какво наследство. Какъв товар носи от минало и какво ще донесе от бъдеще, това не мога да го кажа", отвърна майката.

След това обаче тя даде интервю пред екипа на предаването, където каза следното: "Честно казано, има нещо, което, не мога да намеря думата... Тя изглежда по-обиграна от него в много отношения".

После попита сина си на колко години и като разбра, че е на 36 години и с 8 по-голяма от него, коментира: Изглежда по-голяма от теб. Една жена на 36 години има голям житейски опит. Тя е много по-мъдра от един мъж на 28. Аз на 35 имах три деца".

После пак пред екипа добави: "За мен възрастовата граница е сериозна. Сега може да съм много груба, може да я обидя нея, тя е много симпатичен човек, но просто не я виждам до Алек. Личи си, че е по-голяма. Не съм мислила такава да е жената до Алек. Осем години са много. Не съм си представяла, че Алек ще се ожени и ще има връзка с по-голяма от него жена. Представяла съм си го с по-малка. Една жена би трябвало да създаде деца в по-млада възраст, за да има време да се посвети на тях". 

После поговори още със сина си:

Майката: "Ти искаш да разбереш коя е жената за теб, нали? Или да разбереш ти какво търсиш".

Алек: "Аз тия въпроси съм си ги смлял, изпекъл".

Майката: "Значи за какво го водим изобщо този разговор?"

Алек: "Защото искам да ти чуя мнението".

Майката: "Аз го казах достатъчно ясно. Мисля, че се разбрахме".

Алек: "Аз те разбрах изцяло. Подхождаме ли си един друг, според теб?"

Майката: "Не мога да отговоря на този въпрос. Това значи, че трябва да обидя някой, който може да не е заслужил това. Това са много интимни неща. Много тънки неща".

Алек: "Според теб татко ще я хареса ли?"

Майката: "Ситуацията не е хумористична. Никога не съм грешала. Мисля че не, не би одобрил. Така мисля, доколкото аз го познавам. Но това не трябва да ти влияе по никакъв начин на теб. Трябва да се замислиш как ще бъде животът ти с тези момичета тук. Това е много важно. Защото това ще повлияе, не знам дали си даваш сметка. Надявам се да си реалист човек".

След това пред камерата пак продължи още по-откровено: "Мога да кажа съвсем откровено, че тя не търси любовта. Тя търси или известност или нещо, което да й помогне в нейния бизнес или в нейното бъдещо развитие. Това е моето мнение".

Сестрата на Алек Люба призна: "На мен много ми хареса тази мадама. Много симпатична, с доста добродетели"

Майката: "Има хубави семейни ценности, но това че е по-голяма от Александър мен като родител това ме притеснява, но решението си е негово. Това се вижда от далеко. 8 години е по-голяма, което за една връзка е..."

"Аз не бих се тревожила", отвърна сестра му.

"Пречките са първо възможността изобщо една жена да забременее и да има деца. Представете си какво става в една двойка, когато мъжът е още физически активен, а при жената много от нещата вървят назад. Това е природа, не можем да се борим срещу природата. Една жена старее по-бързо от един мъж. Дори когато са на една и съща възраст. Аз съм го видяла това", категорична бе майката.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Топло, но с валежи на места в събота
Дата: 01/06, 07:29

На днешната дата в историята
Дата: 01/06, 07:13

Хороскоп за събота
Дата: 01/06, 07:04

Известният турски медикален онколог доц. д-р Айхан Мурат ще провежда безплатни консултации в София на 7 юни 2024 г.
Дата: 01/06, 06:20

Светлана Енчева – от мечта до реализиран интериорен дизайнер
Дата: 01/06, 06:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия