Хекимян направи скандал по БТВ, не остави никой друг да говори


Дата: 10/07, 12:44

кадри bTV

редактор Веселин Златков

На Антон Хекимян явно ми липсва времето, когато беше водещ по bTV и имаше властта да задава въпроси и да изисква отговори. Бившият шеф на новините направи голям панаир в ефира на телевизията по време на пряко включване.

Общинският съветник от ГЕРБ-СДС, който заряза телевизията, за да се кандидатира за наследник на Фандъкова но не успя, използва най-неприятния похват, за да обори колега от ПП-ДБ-СС. Хекимян взе думата и не я остави, надвиквайки се и прекъсвайки не само опонента си Стефан Спасов, но и репортерката.

Абсурдното му поведение стигна дотам, че дори когато тя изрично въпрос на Спасов, бившият телевизионен шеф, безцеремонно заяви: „Аз ще отговоря!”

Конфликтът беше заради идеята да се строят паркинги под дворовете на някои училища и детски градини в София. От ГЕРБ-СДС твърдят, че това може да започне да се прави във всеки момент, без дори да са питани родителите, от ПП-ДБ-СС отричат такова намерение.

Опонентът на Хекимян на няколко пъти му напомни, че той вече не е телевизионен водещ и не може да прекъсва и да му отнема думата. Бившият шеф в bTV обаче изобщо не му обърна внимание и се държа прекалено агресивно.

Водещата на сутрешния блок Мария Цънцарова предпочете да не коментира поведението на Хекимян. Тя просто заяви, че дебатът по темата явно ще е шумен и побърза да премине към друг сюжет.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Близо 100 пожара са изгасени в страната през изминалото денонощие
Дата: 27/07, 08:56

Комисар Джартов: Ситуацията в Елин Пелин не е напълно овладяна
Дата: 27/07, 08:51

Интензивен трафик по граничнитe пунктове
Дата: 27/07, 08:40

Варненски район без вода в събота
Дата: 27/07, 08:33

Пожарът в Гърция отново е близо до границата с България
Дата: 27/07, 08:23

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия