Олимпийската шампионка Йорданка Благоева разкри какво са й предвещали индийските мъдреци


Дата: 30/07, 11:17

Редактор: Юлия Георгиева, кадри Нова тв

Покрай спорта обиколих целия свят, но докато се състезаваш нищо не можеш да видиш. Затова след като вече съм горда пенсионерка с петима внуци реших да обиколя света. Индия беше една от големите ми мечти и разбрах, че ще има такава екскурзия и се включих. Видях, че ще се ходи в Бангалор, където съществува Библиотеката на палмовите листа и на съдбата. Поискаха ми отпечатък от левия палец месец преди заминаването, за да може да се подготвят нещата. 

Това коментира пред Нова тв олиймпийската състезателка Йорданка Благоева.

По отпечатъка на палеца се подбира папка с 365 палмови листа. Настаниха ни в близък хотел, където дойдоха четците, тъй като в самата библиотека хора не се приемат. Мястото беше много духовно. Работата на четеца се предава от баща на син. Моето листо си го видях. Много бях притеснена. Влязохме в едно специално място, където почнаха да ме разпитват, за да установят държавата ми, имената на родителите ми. Това е нужно, за да се открие точно моето листо сред всички 365, разказва Благоева.

Може би около час беше тази среща. Много неща могат да се научат там. Аз не питах за миналото. Попитах дали съм била добър човек, например. Казаха ми, че моя дух съществува от 2000 години. Много хора се учудват, че между 50 и 100 души по цял свят живеят твоя същия живот. Това са нещо като астрални близнаци и следваме кармата, която обхваща преражданията. Няма какво да питам за миналото, защото си го знам, а и семейството ми винаги ме е подкрепяло, коментира тя. 

Можела съм да питам още много неща. Можех да питам за моите близки, но това не го знаех. Този четец ти казва за живота ти година по година и така разбираш, че това наистина се отнася за теб. От листото си научих, че имам склонност към подхлъзване. През годините съм купувала страшно много книги, свързани с духовността. Но не съм ги чела и чак сега откривам, че ги имам. Казаха ми, че ще се отдам на духовното, че ще имам много висши учители. Може би човек, като стигне моите години, разбира, че всичко е суета. Казаха ми, че на 82 г. ще получа много голямо признание, коментира тя.

Казаха ми, че на 98 г. ще постигна пълна хармония със себе си и ще бъда много щастлива, обградена с много внуци и правнуци. Но не поисках да ми кажат кога ще умра. Казаха ми за какво трябва да внимавам също така, разказа Благоева. 

Предупредиха ме да внимавам, тъй като на около 90 години ще преживея инцидент с някаква машина. А две години по-късно ще имам белодробни проблеми, но ще го преодолея и може да доживее дори до 100 г, завърши разказа си за пътуването си до Индия шампионката. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Борел започва обиколка за мир в Близкия изток: Не е планирана спирка в Израел
Дата: 08/09, 21:13

28 мисии за спасяване на хора извърши българската въздушна линейка
Дата: 08/09, 21:08

Българи, Юнаци! България би Северна Ирландия в "Колежа" и оглави групата
Дата: 08/09, 20:591 Коментар

Ограбиха журналиста Георги Милков в Испания, а паспортът му "кацна на едно дърво"
Дата: 08/09, 20:541 Коментар

Първата хип-хоп адаптация на класическата приказка на Луис Карол "Алиса в страната на чудесата"
Дата: 08/09, 20:52

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия