Голям проблем застигна шеф Таралежков за новия сезон на "Мастършеф"


Дата: 30/09, 15:29

Кадър БТВ

Новият тв сезон вече е факт, но това не пречи на bTV да мисли за програмата си за догодина, защото, както се казва, конкуренцията не спи, а ходовете трябва да се правят в аванс.

От медията са решили да връщат кулинарното шоу "Мастършеф", като вече са ясни и топ готвачите. Засега сигурно място имат шеф готвачът Илиан Кустев и ресторантьорът Явор Сарафов.

Най-младият член на журито от излъчения през 2023-а сезон 8 – Александър Таралежков, обаче все още е под въпрос, пише "Уикенд", цитира Блиц.

Проблемът с Таралежков е неговият постоянен адрес в Обединеното кралство. Топ готвачът, който очарова зрителите миналата есен, може да не успее да организира програмата си така, че да е в София за снимките на предстоящия сезон 9. Той ръководи собствен ресторант в артистичното градче Маргейт на брега на Северно море, който заема огромна част от времето му.

За снимките на предишния сезон на шоуто младият готвач се разкъсваше между България и Англия, защото нямало на кого да повери ръководството на заведението си, създадено съвсем наскоро. Било му изключително трудно да контролира своя бизнес, а от предаването на практика не получил никакви дивиденти освен хонорара, който не бил кой знае какъв.

За другите двама в журито тв рекламата би била изключително полезна, но Таралежков работи в Англия, а там българска телевизия гледат единствено емигрантите от България, които рядко посещават ресторанта му. А в същото време у нас се пусна слух, че е вдигнал гей сватба, което изправило на нокти всички негови далечни лели и братовчеди.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ето къде няма да има ток утре във Варна и областта
Дата: 30/09, 17:34

Приходите от газ и петрол на Русия намаляват, военните разходи растат
Дата: 30/09, 17:201 Коментар

Самолетът с българите от Ливан вече лети над Средиземно море
Дата: 30/09, 17:10

Австралийка спечели 22 млн. долара с лотариен билет за $11
Дата: 30/09, 17:07

Мними земеделци опитали да източат 150 000 лева от фондовете на ДОО
Дата: 30/09, 16:51

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия