Слави Трифонов: Абсурдите наистина валят и няма спиране


Дата: 17/04, 22:05

снимка: Булфото

Абсурдите наистина валят и няма спиране. Да, странно е да има вот на недоверие към служебно правителство, иницииран с подписите на “Възраждане”, БСП и “Има такъв народ”, написа Слави Трифонов в коментар в социалните мрежи.

Ето какво още пише той:

Необичайната пролетна жега спря. Заваля дъжд и с него заваляха абсурдите и простотиите в българския политически живот. Малко поетично стана, но да свържеш пролетния прекрасен дъжд с това, което се случва в публичния живот в България е странно. Но абсурдите наистина валят и няма спиране.

Има ново предложение за външен министър и това е Даниел Митов, който е заместник-председател на ГЕРБ. Никога не е имало такова политическо лице в служебните кабинети до сега, но според Бойко Борисов това е съвпадение. Целият този кабинет е кабинет на ГЕРБ, маскиран като служебно правителство. Но това, сигурно е само съвпадение. Много съвпадения се събраха, но най-голямото съвпадение се нарича ГЕРБ и ДПС от една страна и “Продължаваме промяната” и “Демократична България” от друга. Ех, това е най-голямото съвпадение! Двете страни на една монета. На гърба на монетата ГЕРБ и ДПС, а на лицето на монетата ПП и ДБ. И с тази монета трябва да плащаме за всички унижения, трудности и глупости, които преживяваме в момента.

Да, странно е да има вот на недоверие към служебно правителство, иницииран с подписите на “Възраждане”, БСП и “Има такъв народ”. Странно е и най-вероятно няма да мине, но е знак. Знак, че системата не работи и изборите са в опасност и че гражданите на България са застрашени от монетата с две лица - ГЕРБ и ДПС от едната страна и ПП и ДБ от другата.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Грандиозен скандал в Австрия: Медии представяли партия в добра светлина срещу реклама
Дата: 30/04, 14:00

Главчев: Служебното правителство няма да влиза в политически страсти
Дата: 30/04, 14:00

В сряда дъждовете отслабват, но за кратко
Дата: 30/04, 13:46

Кампания под надслов „Подай ръка – спаси лапа“ ще се проведе във Варна
Дата: 30/04, 13:45

БНБ преведе 660 млн. лв в полза на държавния бюджет
Дата: 30/04, 13:26

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия