Емануил Йорданов: Съдебната реформа почина


Дата: 21/05, 21:55

Снимка Булфото, архив
По думите на бившия вътрешен министър Емануил Йорданов МВР може да ограничи купуването на гласове и добави, че никой не се чуди в отделните региони кои са купувачите на гласове - информацията я има. Включително знаят и пред кои секции се събират съответните избиратели, които чакат да им се плати в късния следобед.

"Не съм чул да има много осъдени, но въпреки това е хубаво да се огласява кой за коя партия е купувал гласове. Има брокери, които нямат ограничение, и могат да купуват гласове за различни партии", каза Йорданов пред Bulgaria ON AIR.

Напрежението се вдигна и заради появили се в публичното пространство записи, за които се твърди, че са разговори между лидерите на "Продължаваме промяната".

"Много е възможно да има манипулация. Преди много години имаше подобен случай, в който директорът на пресцентъра на МС беше атакуван с подобен запис. Веднъж става въпрос за долари, след това става въпрос за марки, имаше разлики в числата. На времето Бойко Борисов казваше: "Мен само в клозета не са ме подслушвали", коментира бившият вътрешен министър.

На въпрос дали преасфалтираният път ще попречи на разследването, той отговори, че е възможно, но при добре свършена работа не би трябвало да има проблем.

"При такава ситуация имаме три възможности - виновен е единият водач, виновен е другият, виновни са и двамата. Всичко е въпрос на експертизи, които би трябвало да изяснят детайлите", добави Йорданов.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Русия призова САЩ да не разрешават Украйна да нанася удари по руски военни обекти
Дата: 03/06, 15:15

Кой е Мушамата със синьото БМВ върху трамвайната линия
Дата: 03/06, 15:08

Да четат всички с "Андроид" и "Уатсап" на телефоните: Появиха се нови функции
Дата: 03/06, 15:05

На магистрала "Тракия" е станало меле с много коли и камион
Дата: 03/06, 14:55

Как да не се тръшнем болни?
Дата: 03/06, 14:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия