Треньорът на "Левски" Николай Костов отказа да подаде оставка


Дата: 01/05, 19:40

Снимка: булфото

Наставникът на "Левски" Николай Костов няма да подава оставка. На извънредната пресконференция, която даде на "Герена", той поднесе своите извинения на медиите за агресивното си поведение, отрече да е имал спорове с играчите на полувремето в дербито срещу ЦСКА и коментира причините за слабите резултати. 

"Сядам пред вас приятелски и добронамерено, за да не остане с впечатление, че Костов се укрива. Вчера имахме тренировка в залата и не се укриваме. Сега е моментът да се извиня за агресивното поведение след мача с ЦСКА. Винаги съм се старал да бъда коректен с вас“, започна Костов, цитиран от Dsport.

„Има неща, които като увод на тази пресконференция да кажа, че съм много засегнат от много неща, които се случиха. Всичко това се случва, когато преживяваме загуби и имаме слаби резултати. Тежестта пада върху треньора и аз съм поел отговорност“.

„Засегна ме изтичането на някаква информация, което е внушение на левскарската общественост, че Костов и някои от футболистите са имали пререкания на полувремето срещу ЦСКА. За това сядам за да опровергая тази неистина“, заяви с категоричност той.

„Другото нещо, което изключително много ме афектира – иронизира се вече играта на Левски. Иронията е романтичната игра. Аз искам да изтъкна пред всички, че за романтичната игра това е моя идея и при първите разговори със Сираков го попитах той знае ли с какъв футбол се занимавам аз. Може ли във всички проблеми, които тогава имаше Левски, тъй като трябва да се върнем 10 месеца назад. Ако ги разделим на две по 5, пъврите 5 играх с един отбор, сега с друг. За това време не може да кажем, че трябва да се гордеем с работата, която свършихме, но не се срамуваме, тъй като вие сами проследихте в периода, който работихме заедно, че не всичко беше толкова лошо, колкото излиза в обществеността като внушения. Имаше моменти, в които изпитвахме затруднения – веднага настъпваше атака, която естествено повлия на психиката на целия отбор, щаб и ръководители.“

„Няма от какво да се гордея от тези 10 месеца, но не се срамуваме, тъй като вие сами проследихте в периода, в който работихме заедно, че не всичко беше толкова лошо, колкото излиза в обществеността като внушения", добави той.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В лаборатория „ЛИНА”: PCR тест за коклюш, гастро панел и изследвания за диабет
Дата: 15/05, 22:30

Стартира най-мащабният ремонт на Дюлинския проход
Дата: 15/05, 22:25

Хванаха 17 пияни зад волана за ден
Дата: 15/05, 22:21

Треньорът на Лудогорец: Разочарованието е голямо
Дата: 15/05, 22:11

Как се правят здрави нерви?
Дата: 15/05, 22:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия