Астън Вила оцеля след драма с дузпи в Лил


Дата: 18/04, 23:16

кадър: Бтв екшън 

Астън Вила успя да се класира за полуфиналите на Лигатата на конференциите след драматичен двубой в Лил. Французите спечелиха реванша с 2:1 и общият резултат стана 3:3. Юсуф Язъджъ откри резултата в 15-ата минута, а Бенжамен Андре се разписа в 67-ата минута. 

Мати Кеш отбеляза гола за гостите в 87-ата минута. Двата отбора не си отбелязаха гол в продълженията и се стигна до дузпи. При тях в герой за гостите се превърна Емилиано Мартинес, който спаси два от ударите от бялата точка, предава Спортал. 

Астън Вила се класира за полуфиналите на евротурнир за първи път от 1982 г. В битката за място на финала тимът на Унай Емери ще се изправи срещу победителя от двубоя между Олимпиакос и Фенербахче.

Стигна се до дузпи и при тях главно действащо лице бе Емилиано Мартинес. Вратарят, който донесе световната титла на Аржентина, опита да приложи някои от методите си и психологическите си игри. Той отрази първата дузпа, след което направи знак на публиката да мълчи.

Секунди по-късно, докато Оли Уоткинс чакаше да стреля от бялата точка, съдията тръгна към него с изваден жълт картон. Това щеше да означава изгонване на вратаря, тъй като той вече имаше един. Реферът промени решението си, очевидно получил информация от помощниците си, тъй като в този случай Мартинес просто правеше сигнали към трибуните да не се хвърлят предмети.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Треньорът на "Левски" Николай Костов отказа да подаде оставка
Дата: 01/05, 19:40

Хороскоп за 2 май четвъртък: Да се скара с половинката си зодия
Дата: 01/05, 19:29

От ЦСКА отричат за преговори с Бербатов
Дата: 01/05, 19:23

Инвеститорът на многопрофилната болница в София се отказва от създаването на детското отделение
Дата: 01/05, 19:19

Пускат движението по АМ "Струма" в участъка, блокиран от срутена подпорна стена
Дата: 01/05, 19:07

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия