Lidl e магазин номер едно* по обем продажби на прясна риба в България


Дата: 09/08, 16:37

Според проучване на GfK, веригата се нарежда на първо място и по най-продавана маринована сьомга

 

Lidl е магазин №1 за риба в България по обем на продажбите в категория „прясна риба“. Това сочат данните от национално представително маркетингово проучване на GfK „Потребителски панел“, проведено през 2023 г. сред 2500 домакинства от цялата страна. В него веригата се нарежда на първо място и по най-продавана маринована сьомга с едно от най-популярните си предложения – сьомга с подправки. Проучването следи покупките на домакинствата на продукти от бързооборотния сектор за домашна консумация, като данните се събират на ежедневна база чрез разработено за целта приложение и специална техника.

За нас няма по-голяма радост от това потребителите да предпочитат нашите продукти. Това е най-голямата ни награда. Стремим се да осигуряваме все повече разнообразие в рибния асортимент. Предлагаме както сезонни видове, така и такива, които идват отдалеч. Сьомгата например е от Норвегия, а ципурата и лавракът – от съседна Гърция. Скумрията, която много се харесва у нас, я снабдяваме от Гренландия, Дания, Норвегия, Фарьорски острови и я размразяваме тук по специална технология. Независимо от произхода, качеството на рибата се следи с утвърдените при нас практики”, споделя Любен Стойчев, мениджър "Стоково снабдяване" в Лидл България.

Във всички 129 магазина на Lidl в страната се предлага голямо разнообразие от прясна риба – от пъстърва, сьомгова пъстърва и шаран до ципура, лаврак, толстолоб, амур и други. Голяма част от прясната риба е отгледана в България. Веригата предлага риба предимно под собствената марка „Порция свежест”, в атмосферна опаковка, която не позволява да се развиват бактерии и запазва месото чисто в рамките на срока му на годност и при съответните хладилни условия.

Смарт дискаунтърът работи само с проверени доставчици и международно сертифицирани партньори, които гарантират високото качество и безопасност на своите продукти и процеси.

Освен постоянния асортимент, в Lidl има също сезонна и различни видове замразена риба. За любителите на екзотичните ястия веригата предлага и суши, предварително опаковано в контролирана среда, с гаранция за чистота и високо качество на продукта.

Като смарт дискаунтър Lidl винаги се стреми да осигури богато разнообразие от продукти с високо качество и на изгодна цена. Това, заедно с прецизно подбрания асортимент и собствените марки, води до заслужената оценка на потребителите, които посочват Lidl за магазин номер едно.

*Лидл България е номер 1 магазин за риба в България по обем на продажбите (в kg) в категория „прясна риба“ (n=1155 домакинства, пазаруващи категорията). Това сочат данните от маркетинговото проучване на GfK „Потребителски панел“.


*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



"Не ни даваха вода и до тоалетната": Фенове на Северна Ирландия с куп жалби от България
Дата: 09/09, 23:28

Тим Кук представи новия iPhone 16: Има нещо съвсем ново
Дата: 09/09, 23:20

Отлични резултати с над 1000 чернодробни трансплантации в Acibadem, Турция
Дата: 09/09, 23:20

Препатили сънародници отърваха болницата
Дата: 09/09, 23:20

Какво сервират в заведенията? Студени, разкашкани тиквички в мръсна чиния
Дата: 09/09, 23:15

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия