Берое постигна труден успех с 1:0 над Славия


Дата: 27/09, 22:12

кадър: Диема спорт

Отборът на Берое постигна труден успех с 1:0 над Славия в мач от десетия кръг на efbet Лига. В герой за домакините се превърна Леандро Годой, който вкара красив гол в последните секунди.

Първата интересна ситуация дойде в 15-ата минута, когато Хуан Пинеде центрира в наказателното поле към Исмаел Ферер, който обаче стреля твърде слабо с глава, за да затрудни стража на гостите.  

В 30-ата минута играчите на Златомир Загорчич изпълниха късо корнер. Иван Минчев намери Галин Иванов на границата на наказателното поле, но ударът на капитана на "белите" бе спасен от Артур Мота, предава Спортал. 

В 38-ата минута Хуан Пинеда отправи опасен изстрел от малък ъгъл, но Николай Кръстев се намеси достатъчно добре, за да избир в корнер, който обаче не бе даден от главния съдия Кристиян Колев.

В последните секунди на първата част Венцислав Керчев получи пас на левия фланг и центрира в наказателното поле, където Галин Иванов засече с глава, но твърде слабо, за да затрудни стража на тима от Стара Загора.

В 51-ата минута Леандро Годой се разписа, но попадението бе отменено. В хода на атаката стрелецът извърши нарушение срещу Велко Йеленкович, след като го удари в лицето.

В 70-ата минута Исмаел Ферер даде извеждащ пас за Леандро Годой, а нападателят се откъсна от защитата на "белите", остана сам срещу Николай Кръстев, но стреля право в тялото на стража.

В 81-ата минута столичани отговориха с качествена атака. Куентин Зеедорф проби и центрира в наказателното поле, а топката попадна в Емил Стоев, който не се забави и стреля, но с ключова намеса се отличи Енцо Еспиноса, който блокира шута.

В 87-ата минута Куенти Зеедорф стреля от пряк свободен удар, но опитът му бе отразен от стража на заралии.

В 91-ата минута Леандро Годой се превърна в големия герой за Берое. Мануел Монселио отправи отлично центриране в наказателното поле, а голмайсторът на "зелените" нанесе неспасяем удар с глава, за да зарадва феновете на тима.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Безплатни консултации с детски невролог в София на 5-ти октомври 2024 г.
Дата: 28/09, 00:10

28 септември 1928 г. Александър Флеминг открива пеницилина
Дата: 28/09, 00:03

CINELAND® завръща IMAX изживяването® в „CINELAND GRAND MALL“ - Варна
Дата: 27/09, 23:50

В Германия арестуваха охранителя, който стреля по българи в бар в Халкидики
Дата: 27/09, 23:45

Георги Иванов: В последните години държавата малко изостава
Дата: 27/09, 23:201 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия