Ивелин Михайлов заговори за човек, който "до вчера не е имал пари за кафе", обещававал да му даде защита и да му реши финансовите проблеми


Дата: 01/07, 16:50

Кадър БНТ

Ивелин Михайлов от "Величие" даде интервю пред БНТ по повод поста в социалната мрежа X /бивша Twitter/, в която призова да се подкрепи проектокабинета на ГЕРБ-СДС. Михайлов твърди, че не е отправял такъв призив, а профилът му е бил хакнат.

"Това е лъжа. Първо хората, които са го споделили в самото начало най-вероятно са и хората, които са участвали в незаконно проникване в чужд профил, който когато някой вземе властта на този профил той може да си пише каквото иска все едно от мое име.

Моето мнение е противоположно на това, което е написано в този профил. И именно това обсебване на моя профил е поредното доказателство, в нечестността, която използват хората, стоящи зад това правителство и тези, които ги подкрепят, за да могат да постигнат своята цел да имат правителство", каза още Михайлов.

Допуска обаче, че има депутати от ПГ на "Величие", които имат договорка със "старата власт".

"100% има депутати от нашата група, които вече имат договорка да кажем със старата власт, срещу която се изправихме", посочва той.

Допълва, че утре от "Величие" ще изнесат конкретна информация, за да стане ясно за какво говори.

"Утре ще дадем и други доказателства, за това, че някой на мен ми казва, че може да ми реши финансовите проблеми и да ми даде защита при положение, че до вчера не е имал пари за кафе. Може ли човек, който до вчера не е имал пари за кафе да реши финансов проблем на човек, който управлява 500 милиона активи?".

Михайлов съзира в случилото се днес кампания срещу него. Предложи да дебатира с Борисов, Пеевски, Костадинов и Трифонов с изслушване.
Идеологът на "Величие" посочи двата начина, по които хората стават зависими - да бъдат "купени" или да му бъдат показани компромати, с които да бъде държан, и "пак му дават пари".

"Аз виждам едни хора, които са там, играят цирк, че имало опозиция и имало управляващи. И това е само с една единствена идея - хората да вярват, че все едно има избор".


Михайлов отново каза категорично, че няма да подкрепят нито един проектокабинет.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Етикетиране и опаковки. Решения и за вашата индустрия
Дата: 03/07, 17:20

Политолог: Политическата криза днес стигна своята кулминация
Дата: 03/07, 17:051 Коментар

Най-красивите килими на света в Несебър за лято 2024
Дата: 03/07, 17:00

Имат ли пръст Илън Мъск, Маги Халваджиян и Иво Сиромахов в най-новото Криндж шоу на България
Дата: 03/07, 17:00

Посрещни лятото с телевизия от А1 на специална цена от 8,99 лв. на месец
Дата: 03/07, 17:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия