Идва краят, обяви Елена Петрова


Дата: 15/06, 12:44

Пиксабей

Много бързо трябва да забравиш успехите. Това каза актрисата Елена Петрова в съботното издание на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR. Заедно с екипа ни тя посети Драгалевския манастир.

"Това място, освен че го усещам много мое, се чувствам много спокойна, водя дълги разговори с архимандрита. За всичко си говорим с него, както и със сестра Серафима. Много е зареждащо. Молитвата за мен е свещенодействие, тя е нещо много лично. Никога не бих я споделила на глас, тя винаги е различна, но винаги завършвам с "Амин". Това е място, на което се чувствам много малка и на което вярата ми пораства", допълни Петрова.

Самата тя вярва в хората.

"Човечеството е малко на ръба на своето оцеляване и върви към своето пълно унищожение, може би, за да се създаде нов човек, който отново да ни научи да живеем, вярваме и обичаме. Всичко, което се случва в световен мащаб, говори за това, че ние забравяме за човека срещу нас. Това, което се случва в социалните мрежи, говори за една огромна самота на хората. Това е дефицит на внимание и любов в глобален мащаб", коментира актрисата.

По думите ѝ ние се нуждаем от хора, които са визионери и са превъзмогнали егото си.

"Дяволът напира и си иска своето, той е безкомпромисен. Той е безпощаден, кара те да паднеш на колене. Това трябва да спре. Нещо, което ни липсва, е невинността. Ние сме алчни и злобни, ние сме жестоки един към друг, това е на всяко едно ниво - в изкуството, в политиката, в образованието. Няма да има спасение за човека, ако се продължава в този дух. Най-трудно е да намериш човек, който да се зарадва на успеха ти", добави Елена Петрова.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Лукс на почти 2 хиляди години в България: До дни отварят най-богатия дворец у нас
Дата: 18/06, 16:28

България става почти като Дубай в следващите дни
Дата: 18/06, 16:22

Многодетен баща от Варна завършва изкачването на всички български планини този петък
Дата: 18/06, 16:20

Разработиха нов вид витамини
Дата: 18/06, 16:20

Футволеят се завръща на плажа във Варна
Дата: 18/06, 16:17

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия