Ники Дойнов се моли за Иван Гарелов


Дата: 25/08, 19:28

Кадър Нова тв

Николай Дойнов е силно притеснен за Иван Гарелов, чието състояние продължава да е тежко, след като претърпя инцидент край морето. "Силно се надявам да се възстанови, защото новините не са добри около него, от последните няколко дни“, сподели Дойнов при последната си медийна изява. Двамата са приятели от години, пише plovdiv24.bg.

Въпреки че легендарният водещ на "Панорама“ по БНТ вече бил утвърден в професията, когато колегата му се появил в ефира на Нова тв със сако от китайска коприна и вратовръзка, на гърба на която пишело БДЖ.

Тогава Ники Дойнов бил едва на 26 години. Имал само година стаж в Нова тв, в която постъпил на работа през 1997 г. Софиянецът бил студент и решил да заработва по някой лев, като озвучава обяви в частната телевизия. Получил тази позиция, след като се явил на конкурс за говорители зад кадър. В следващата година той и негови колеги четели в ефир обяви – част от рекламния блок тогава на частната телевизия.

"Лея куршум против страх“, "Развалям черна магия, правя бяла“, "Продавам тристаен апартамент в ж.к. "Младост“, София“ – гласели някои от обявите. Времената били тежки за всички, включително за медиите, така че на малките обяви се гледало сериозно, тъй като били съществена част от рекламния пазар. Още повече, че Нова тв все още не била национална, а частен регионален тв канал в София.

Заплатата на младия Ники Дойнов била повече от символична - 80 лева. В този период обаче той и колегите му, които били предимно млади като него, не работели за пари.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Митничарите заловиха на "Кап. Андреево" над 100 кг злато в кюлчета
Дата: 13/09, 11:53

Победителят в "Гласът на България": През това лято сбъднах мечта
Дата: 13/09, 11:51

Старец загина в дома си при пожар във Велико Търново
Дата: 13/09, 11:43

Нов проект на Комфорт ООД – жилищен комплекс Кабакум Плаза на метри от плаж Кабакум във Варна
Дата: 13/09, 11:40

1200 души се водят на един адрес в този град преди изборите, обявиха от БСП
Дата: 13/09, 11:391 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия