Черно море – ЦСКА-София - 0:0


Дата: 28/09, 22:11

кадър: Диема спорт

Черно море и ЦСКА-София не успяха да си отбележат гол и завършиха 0:0 в мач от 10-ия кръг на Първа лига. С точката домакините в двубоя имат вече 19 точки в актива си след 5 победи, 4 равенства и 1 поражение. Гостите от София са с 10 точки. те имат 3 победи, едно равенство и 5 загуби, предава БТА.

Непосредствено преди началото на срещата в групата на Черно море бе направена смяна. Влатко Дробаров получи контузия на загрявката и вместо него като титуляр започна Ренан Арияш. В групата на мястото на Дробаров влезе Берк Бейхан.

Първата сериозна ситуация в мача дойде в 25-ата минута и бе за гостуващия тим. Тибо Вион центрира от корнер, а топката стигна до Джонатан Линдсет, който я отклони, но тя премина встрани от вратата на домакините. В 32-ата минута Черно море можеше да открие резултата. Мазир Сула центрира от корнер, а Даниел Димов засече топката с глава на първа греда, но неточно. Минута по-късно вратарят на ЦСКА-София Густаво Бусато спаси опасен удар на Ренан Арияш от границата на наказателното поле. В 41-ата минута Джейсън Локило стреля опасно от над 25 метра, но топката попадна в ръцете на вратаря на домакините Пламен Илиев.

В 61-ата минута на мача Илиан Илиев-младши стреля от около 20 метра, но топката попадна в ръцете на вратаря на Черно море Пламен Илиев. В 70-ата минута гол на Аарон Исека за гостите не бе зачетен заради засада. В 72-ата минута Дуду проби отдясно и намери в наказателното поле на ЦСКА-София Мазир Сула, който отправи страхотен шут, но вратарят Густаво Бусато показа класа и успя да избие топката в корнер. В 76-ата минута вратарят на Черно море Пламен Илиев предотврати сигурен гол, след като успя да избие топката след опасен удар леко по диагонал отляво на Зюмюр Бютучи от десетина метра. В 79-ата минута Аарон Исека бе изведен зад защитата на домакините, напредна и опита техничен удар, но вратарят Пламен Илиев успя да спаси. В 80-ата минута Мазир Сула проби отляво и пусна пас в наказателното поле към Клаудиу Кешеру, който стреля от 2-3 метра, но вратарят Густаво Бусато спаси.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



"Баш Майстора" с нов търговски център във Варна
Дата: 29/09, 00:30

29 септември - Световен ден на сърцето
Дата: 29/09, 00:03

Илиан Илиев: Няма шанс да питам сина си какво става в ЦСКА
Дата: 28/09, 23:37

CINELAND® завръща IMAX изживяването® в „CINELAND GRAND MALL“ - Варна
Дата: 28/09, 23:10

Везенков отбеляза 20 точки за победата на Олимпиакос
Дата: 28/09, 23:08

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия