Сръбска легенда нареди на охранителите във Видин да махнат оградата


Дата: 29/08, 15:48

Кадър Ютуб

Сръбската легенда Драгана Миркович пробва да бутне оградата на панаира във Видин. Още щом излезе на сцената, певицата заяви, че иска феновете й да бъдат по-близо до нея.

По микрофона тя помоли охранителите на концерта да преместят загражденията, за да може почитателите й да се приближат към сцената. След като никой от тях не реагира, самата звезда слезе при публиката и заедно с двама души от своя екип се опитаха сами да помръднат железните тръби, но не успяха. Тогава бодигардовете им отговориха, че са фиксирани, а Драгана им показа къде точно би искала да ги сложат.

Желанието обаче така и не й бе удовлетворено и тя помогна на най-малките дечица да прескочат оградите и да отидат при нея, за да ги прегърне.

Фолкзвездата пристигна от Виена, където живее в замък, заедно със своя бенд, за да зарадва с изпълненията си видинчани и гостите на панаира в крайдунавския град. Тя откри програмата с една от най-популярните си балади в последните години - Sve bih dala da si tu, а над 10 хиляди души пяха с пълно гърло от първата до последната песен.

За концерта й дойдоха много коли и автобуси както от региона, така и от различни краища на България, включително и от съседните държави, пише „Телеграф“, цитира Новини.бг.



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Съпругата на загиналия през 2021 г. майор Валентин Терзиев: Колко още жертви?
Дата: 14/09, 10:40

Продължават следствените действия след трагедията в "Граф Игнатиево"
Дата: 14/09, 10:23

Условията за туризъм не са добри днес, предупредиха планински спасители
Дата: 14/09, 10:01

Meteo Balkans: Метеорит е видян над Варна
Дата: 14/09, 09:531 Коментар

Кристиано Роналдо не успя да отбележи гол за Ал-Насър
Дата: 14/09, 09:44

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия