Крум Савов: Беше тъпо Джокович да се моли за 10 секунди и да ги няма


Дата: 29/09, 13:15

Кадър 7/8

Известен наш журналист изрази гледната си точка за скандала с Новак Дожокович по време на демонстративния мач с Григор Димитров.

В един от последните епизоди на подкаста на Sportal.bg в социалните мрежи, известният спортен журналист Крум Савов беше специален гост. Той сподели редица интересни истории и анализира различни теми пред водещия Филип Друмчев. Една от най-обсъжданите теми беше инцидентът в "Арена София", където тенис легендата Новак Джокович не успя да чуе любимата си песен - "Луда по тебе" на попфолк певицата Камелия.

Савов разказа как предварително е било организирано изпълнение на песента от самата Камелия като изненада за Джокович. Това обаче било възпрепятствано от мениджъра на Григор Димитров - Георги Стоименов, който определил, че подобен попфолк момент би бил "Тоо much" за събитието.

"Колкото и да обичаме Григор, основният интерес беше към Джокович. Предварително беше планирано Камелия да е в залата и да изпее песента, която той обича, като специална изненада за него", разказа Савов. Въпреки това, мениджърът на Димитров решил да забрани този момент, смятайки го за "прекалено".

Савов продължи, подчертавайки, че именно Стоименов контролира важни решения около кариерата на Димитров, включително спонсорските договори, участията в турнири и дори медиите му изяви. Той обясни, че въпреки симпатията към попфолк песента, тя не намерила място в програмата на събитието, поради страх, че може да отклони вниманието и да придаде "чалга" звучене на вечерта.

"Лично аз не харесвам чалга и не посещавам чалга заведения. Но това щеше да бъде просто симпатичен финал на цялото шоу," добави Савов. Въпреки забраната, Джокович се опитал да изпее песента акапелно, но не получил желаното музикално съдействие от DJ Мартен Роберто.

Савов завърши с критика към начина, по който е бил третиран искането на тенис легендата, като го нарече "тъпо, неадекватно и обидно". Според него, пускането на 10-15 секунди от песента нямаше да навреди на събитието, а напротив – щеше да завърши вечерта със симпатична нотка.

dunavmost.com


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Кметът на Дупница обяви заплатата си
Дата: 29/09, 15:24

Ники Кънчев: От понеделник нищо няма да е същото в "Стани богат"
Дата: 29/09, 15:22

Миа Сантова при Насрала през 1997 година: Поканиха ме на вечеря след интервюто и получих подарък
Дата: 29/09, 15:20

Правителството евакуира поетапно българите от Ливан
Дата: 29/09, 15:17

Насред шквала меле на Цариградско шосе
Дата: 29/09, 15:12

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия