Нови случаи на пияни и дрогирани зад волана във Варненско


Дата: 02/09, 11:27

Пиксабей

За няколко нови случая във Варна и областта на засечени шофьори, седнали зад волана след употреба на алкохол и наркотици, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Варна.

В събота, около полунощ, полицаи от Провадия спрели за проверка  лек автомобил, шофиран от 44-годишен жител на сeло Цонево. В рамките на инспекцията тестът за алкохол показал, че водачът е седнал зад волана след употреба на спиртни напитки. По случая е  образувано бързо производства.

През почивните дни и служителите на Районните управления в Аксаково и в Девня, както и от Четвърто РУ са установили нарушения по пътищата. През отчетния период униформените спрели за проверка три леки автомобила, шофирани от жена на 36 години и 25, и 32-годишни водачи. При контрола с техническо средство станало ясно, че посочените шофьори са седнали да управляват колите си след употреба на анфетамин и бензодиазепин. Задържани са в районното управление за срок до 24 часа и срещу тях се водят  досъдебни производства.

Преди ден, при извършване на полицейска проверка от служители на Криминална полиция към Първо, Пето и Районното управление в Девня  са задържани за срок до 24 часа,  23, 30, 32 и 43-годишни мъже. У тях служителите на реда намерили и иззели полиетиленови пликчета, съдържащи метамфетамин и марихуана. Срещу нарушителите са  образувани бързи производства.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Един район без вода днес във Варна
Дата: 15/09, 08:49

Отбелязваме 105 г. от рождението на Николай Хайтов
Дата: 15/09, 08:39

Делфинариумът във Варна с безплатни представления за деца днес
Дата: 15/09, 08:24

Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 15/09, 08:10

Принц Хари навършва 40 години
Дата: 15/09, 08:05

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия