Президентът на Раптърс: Имаме добра комуникация с Везенков


Дата: 09/07, 00:08

Кадър: Ютюб

Президентът на Торонто Раптърс Масаи Уджири заяви, че продължава да комуникира с Александър Везенков и неговите представители относно бъдещето му в НБА. Както е известно, българинът изразява желание да се завърне в Гърция и отново да облече екипа на Олимпиакос, но голямата пречка пред това е оставащата му една година от действащия му договор. 

“Продължаваме да разглеждаме ситуацията с Везенков. Говорих си с него, с агента му и с нашия старши треньор. Ще видим колко дълго ще отнеме случаят - дали дни или месеци. Чувстваме, че имаме добра комуникация с него и с неговия агент, така че ще видим какво ще стане”, заяви Уджири.

28-годишният баскетболист, който се разбра с Олимпиакос за завръщане в Гърция и Евролигата, е част от отбора на Канада с договор, който изтича следващото лято (през 2025 г.). И докато този договор все още съществува, не може да изпълни желанието си и отново да облече "червено-бялата" фланелка. Ситуацията обаче все още не е изяснена, допълва Спортал.

Вариантите са два и не е лесно да се стигне до решение. Защото, ако Раптърс го освободят, те ще бъдат таксувани за договора от почти седем милиона, предоставени за сезон 2024-25. Докато, ако се стигне до откупуване на правата, Везенков ще трябва да пожертва много пари, плащайки от джоба си (процент или дори целия) договора си с отбора от НБА.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Силен старт на сезона за Левски
Дата: 21/07, 00:08

Синът на Мадона: Понякога нямам пари за ядене
Дата: 20/07, 23:47

Понижение на температурите в неделя
Дата: 20/07, 23:31

4 съвета за отпушване на канали с домашни средства и материали
Дата: 20/07, 23:10

Пожарът в Гърция застрашава границата с България
Дата: 20/07, 23:07

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия