Свалиха я пияна от самолета


Дата: 03/09, 16:43

Кадър Ютуб

Бившият модел и певица Саманта Фокс е заплашила да избие зъбите на полицай, след като е била извадена от самолет на British Airways, съобщи съдът, предаде Морето.нет.

Бившият бляскав модел - който се радваше на успех в класациите през 80-те години на миналия век с песни, включително Touch Me (I Want Your Body) и Nothing's Gonna Stop Me Now - била на полет за Германия. Тя беше арестувана на летище Хийтроу, след като се предполага, че е използвала заплахи, оскърбителни или обидни думи, за да предизвика тормоз, тревога или безпокойство на борда на полет на British Airways .

Фокс се призна за виновна в пиянство и нарушаване на обществения ред по време на инцидента, който спря излитането на полет Лондон Хийтроу за Хамбург на 3 декември.

Джулиана Белинфанте, обвинителят, каза на магистратския съд в Уксбридж, че персоналът на полета е бил уведомен, че Фокс е била забелязана „да ходи и да се държи странно и да изрича обидните думи, а персоналът можел да усети миризмата на алкохол от нея“.

58-годишната бивша певица бе глобена с £1000

Фокс, която също призна, че е използвала заплашително поведение, причинявайки тормоз, тревога или безпокойство на полицейски полицай, започнала да се „държи конфронтативно“ към съпругата си Линда Олсен, докато била в самолета.

След като бившият модел започнала да се "люлее напред-назад в стола си, удряйки с глава седалката пред себе си", било взето решение да се върне, каза съдът. След това била извикана полиция, за да я извади от самолета.

Г-жа Белинфанте каза, че е била описана от служителите като "груба" и е била "обиждаща вербално" към тях, докато е ескортирана от летището.

Алистър Смит, който представлява Фокс, каза, че клиентката му е купила две напитки на летището, за да "успокои нервите си", тъй като "страдаше от силно безпокойство". Обвинението за нападение над съпругата й по време на полета беше оттеглено от прокуратурата.

Г-н Смит каза: „Тя не трябваше да предприема никакви полети, тъй като не беше в състояние да го направи. Трябваше да отмени ангажиментите си, но не е в нейния характер да го направи.“

Полетът, който превозваше 162 възрастни и четири деца, беше забавен с 12 часа до 07:30 на следващия ден, като 42 пътници поискаха обезщетение. Fox също беше осъдена да плати £1718 на British Airways, сумата, която авиокомпанията каза, че е загубила в резултат на инцидента.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Привикват македонския посланик у нас заради гаф на срещата Радев - Силяновска
Дата: 15/09, 16:26

Първото светско училище у нас е на 400 години и продължава да посреща децата
Дата: 15/09, 16:14

Морето изхвърли още един именит водолаз край Черноморец
Дата: 15/09, 16:05

ПП-ДБ изпратиха до ГЕРБ писмо, Бойко Борисов им отвърна: Манипулирате нещата
Дата: 15/09, 16:00

Столичани ще се бръкнат по около 30 лева за букет за любимата учителка
Дата: 15/09, 15:44

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия