Журналистка втрещи Наско от Б.Т.Р. след признанието му за Ал Бано


Дата: 24/04, 09:33

Редактор: Недко Петров

Стопкадри Нова Тв

Наско от Б.Т.Р, който успешно се превъплати в образите на Николина Чакърдъкова, Веселин Маринов, Дони, Мадона, Ал Бано и Павароти в „Като две капки вода“, и стигна до полуфинал във формата, бе гост в сутрешния блок в Нова Тв.

Той се върна към последната си имитация на Ал Бано, при която присъстващия в журито легендарен италианаски певец не издържа, излезе на сцената и започна да пее с него

Ал Бано има безкрайно красив глас и беше страхотнво преживяване. Благодарих му, че сме били заедно на сцената, и му признах: Пожелавам си да пея толкова хубаво, колкото вие на вашата възрасат, и да пръдлажавам да пея, разкри в „Здравей, България“ Наско.

Той ми отговори: Няма проблеми, не е чак толкова трудно, само се упражнявай и не спирай да пееш. Голям певец и добър човек, добави по Нова Тв той.

Последва въпрос на Виктор Николаев: Успяват ли тези звезди от общества, където ги уважават на 80 години и не им се подиграват, че са на сцената, и има ли разлика между вас и тях?

Ние също обичаме нашите доайени, в която и да е област на музиката. Ето, тази година Кирил Маричков празнува 80 години. Сега заминава с фондацията за Америка, а после ще има и концерти в България, каза Наско.

Не съм усетил възрастова дискриминация, въпреки че Италия е друго и България е друго. Ние, хората, уважаваме нашите музиканти и певци, може би държавата не достатъчно, каза още Наско.

Въодушевена от преживяването с него водещата Мирослава Иванова постави по емоционален начин точка на разговора им: Другия сезон Ал Бано ще имитира Наско в „Капките“.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Без военен парад на 6 май ще отбележим празника на Българската армия
Дата: 06/05, 07:33

Очаква се засилен трафик по пътищата в цялата страна
Дата: 06/05, 07:15

Започва Светлата седмица. Светли понеделник е
Дата: 06/05, 07:05

Слънчево за Гергьовден, градусите достигат до 26
Дата: 06/05, 04:00

На 6 май рожден ден има Мая Новоселска
Дата: 06/05, 03:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия