Кубрат на 43 години проговори за времето с Андреа: На 25 мислех, че съм готов да стана баща


Дата: 04/05, 12:27

Кадър БТВ

"Всеки човек се променя" - така започва равносметката на Кубрат Пулев, който днес (4 май) става на 43 години, предава БТВ. 

31 победи на професионалния ринг, само 3 загуби и нещо изключително важно - семеен уют с половинката си, дъщеря си Христина и сина си Спартак. Така изглежда животът на боксьора днес.

"Всеки един човек се променя. Преди правех рождени дни като сватби - по 80, 100 човека, с такива, които не познавам. Сега съм по-прецизен и нямам подобна необходимост. Сега съм благодарен, доволен от абсолютно всичко. Не ми е необходима грандоманщина. Доволен съм с двама души, с пет човека, когато те са правилните", разказа той в предаването "Тази събота и неделя"

"Рингът е ринг. Това е професия - не приемам нищо лично, не мразя никой, не приемам спортния опонент като личен, а като препятствие, което трябва да прескоча. Затова тренирам няколко месеца, за да бъда подготвен на максимум. Вкъщи съм човек като всички останали. Стремя се да предам тези знания. Бих оставил близките да го кажат, но смятам, че съм изключително добър баща. През целия си живот не съм бързал да имам деца. 

Мислех си, че съм готов на 25 години, но всяко нещо в живота трябва да идва в правилното време и на правилното място", категоричен е той.

Интересно е, че точно на 25 години започва връзката на Кубрат с певицата Андреа през 2006 година.

Дали това значи, че той е искал да има дете с нея още тогава?

Кубрат знае колко важно е семейството. Той има за пример баща си Венко и майка си Христина, които създават голямо семейство и успяват да възпитат всичките си деца в уважение към семейните ценности.

Продължение в https://btvsport.bg/v-rakavicite-na-pulevi/kobrata-na-43-praznuvah-rozhdeni-dni-kato-svatbi-sega-sam-dovolen-na-pet-choveka.html



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Дъжд на отделни места в събота
Дата: 18/05, 07:25

На днешната дата в историята
Дата: 18/05, 07:15

Третото издание на DigitalK&A1 Awards отличи топ 3 на технологичните бизнес иновации на 2023 г.
Дата: 18/05, 07:10

Хороскоп за събота
Дата: 18/05, 07:01

От Космоса до домашната аптека – уникални български пробиотици
Дата: 18/05, 06:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия