Хороскоп за неделя


Дата: 15/09, 07:00

снимка:  pexels.com

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен

Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни ще са мероприятията, имащи за цел колективно благо, а не личен успех или постигане на някаква друга индивидуална изгода. За днес смело може да насрочвате и организирате приятелски срещи, някаква презентация, изложба или конференция. Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Това също е не лош период за обчуване посредством Интернет и регистрация в нов за Вас дискусионен форум. Не е изключено по този начин да си намерите и нови приятели.

Телец

Сега имате доста работа, но си има и причини за това. Някой ще Ви затрупва с все по-нови и по-нови задачи, а Вие ще им се отдавате без остатък не само защото с нещо Ви привличат, а и защото имат много голямо значение за Вас. Затова няма да можете да се концентрирате върху нищо друго.
 

Близнаци

Объркали сте някого с някой друг, или просто сега виждате познат човек в нова светлина? Поиграйте си на дедектив и се потопете в миналото. В света на неотдавнашното поведение на обкръжаващите Ви хора, , не можете повече да си затваряте очите за някои постъпки. Възможно е това да е просто част от една цяла картина! Сега, когато в ръцете Ви са всички доказателства, , трябва да решите какво да правите след това. Доверете се на своята интуиция.
 

Рак

Имате всичко, от което се нуждаете, за да направите впечатление на власт-имащите. Толкова сте общителни, че ще успеете да привлечете на своя страна всеки, който се изпречи на пътя Ви. Ще се наложи да имате работа с човек, с когото има отношения някой от Вашите приятели. Затова се убедете, че отношенията Ви са наистина чисти и прозрачни. Нали не искате, да навлизате в чужда територия? Използвайте своето очарование, за да изгладите напрегнатата ситуация.
 

Лъв

Днес нещо много очевидно ще Ви подразни у Вашата половинка. Може би някакво минимално неспазване на правилата за приличие ще Ви застави сериозно да се замислите за мотивите за неговото невежливо поведение. Страшно е да се помисли, какви изводи може да си направите от отсъствието на думи като:благодарв” или „моля”! Само че това дали е нужно?...
 

Дева

Мислейки за отдалечените перспективи, се постарайте да предвидите не само щастливите обрати на събитията, но и възможните неприятности, ограничения и усложнения. Същевременно не трябва да се страхувате панически и от неуспехи (например от бедност или от несподелена любов). тъй като все още сте в състояние да повлияете на бъдещите си жизнени сюжети. Не е изключено притеснение за свои приятели или за някаква работа, предпириета заедно с тях. В романтичните Ви отношения с някого неочаквано може да се намесят парични, битови или професионални въпроси.
 

Везни

Днес ще се наложи да кажете на своя любим човек за нещо не особено радостно и приятно, което, естествено, не може да го зарадва, а даже напротив – да го доведе до сълзи и нервен срив. Постарайте се да направите това максимално меко и тактично.
 

Скорпион

Май сте си прекалено самодостатъчни, за да смятате някого за своя половинка! Ако трябва да сте честни (поне пред себе си), думата „половинка” даже малко ще Ви наскърбява... Тогава може би е по- добре да живеете в усамотение, щом толкова никой не Ви е нужен? Помислете за това на спокойствие...
 

Стрелец

Сериозни проблеми няма да възникнат, но въпреки това настроението Ви по никакъв начин няма да може да бъде наречено добро. Ще бъдете обхванати от безпокойство, за истинските причини за което няма да може да се досетите нито самите Вие, нито пък който и да било друг. Ще бъдете обкръжени от внимание, но това ,в крайна сметка, ще Ви бъде неприятно. Хората, които ще се опитват да Ви развеселят и ободрят, само ще Ви напомнят за проблемите. Денят е успешен за решаване на търговски задачи. Днес Вашият бизнес-нюх ще бъде много обострен. Може да обмислите едри покупки и инвестиции, в това число и такива, които изискват взимане на средства на заем. Дори и кредит няма да Ви бъде отказан.
 

Козирог

Готови сте да „разпуснете” и да си отдъхнете така, както трябва? Прекрасно, защото звездите възнамеряват да Ви устроят весела вечер. Опитайте се, да поканите всички приятели у Вас на гости, да ги нагостите с нещо вкусно, да погледате някой филм и да си купите това-онова. Moжете да поиграете на някаква игра, да си поръчате пица или нещо от китайски ресторант, и да прекарате една хубава вечер. Крайно време е, добре да си отпочинете.
 

Водолей

Днес ще Ви се наложи да направите много сериозен избор между работата, обучението и промяна в личния живот. Наистина изборът ще е сложен, но няма да го направите сами, а Съдбата ще Ви помогне, или просто ще го направи вместо Вас. Дали любимият човек ще си отиде, или в работата нещо ще се забърка... не се знае.
 

Риби

Ще се появи възможност да сключите няколко изгодни, но за съжаление взаимно изключващи се сделки. Изберете тази, която Ви се струва по-надеждна: не трябва да рискувате без особена нужда. Денят не е лош за започване на собствена работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете заедно с роднини и приятели. Неочаквано ще се появи възможност да уредите отдавнашен семейни конфликти. В личната сфера ще успявате да намерите много оригинални и изключитено ефективни решения . У околните това ще предизивика удивление и възхищение от Вашите способности.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Президентството: Манипулацията на фактите и истеричните реакции на правителството на РСМ не будят оптимизъм
Дата: 18/09, 18:16

Нови експлозии на комуникационни устройства отекнаха в Ливан
Дата: 18/09, 18:09

Шефът на АИКБ: Токът в България е четири пъти по-скъп от този в Северна Европа
Дата: 18/09, 18:08

Магазин At My Home в Grand Mall Varna отбелязва своя първия рожден ден
Дата: 18/09, 18:00

Проблемите с простатата не са присъда
Дата: 18/09, 18:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия