Нашествие на групово НЛО вся паника сред хората


Дата: 23/08, 01:43

Снимка Pixabay

Атака на групово НЛО ошашави уплашени очевидци. Експерти се втурнаха да разберат истински ли са, или са фалшификация.

Паникьосани местни жители в два града на север от Лос Анджелис, Калифорния, се натрупаха в приложението за съседи Ring на Amazon, за да докладват за група НЛО, които се движат на зигзаг и се реят в нощното небе. Паниката бе предизвикана през отминалия уикенд.

Техните съобщения за "ярка светлина“, която изглежда като "падаща звезда“, но действаше по-скоро като "кораб на въздушна възглавница“, предизвикаха шок в социалните медии – заедно с появата на зловещи видеоклипове от мобилни телефони, които претендираха, че са заснели тези шест предполагаеми кораба. 

Някои от тези видеоклипове на НЛО са съчетани с несвързани аудиозаписи, представени като собствени видеоклипове. 

Електроинженерът Джон Тедеско, който ръководи лаборатория, свързана с проекта Галилео на Харвард, казва:"Първите два видеоклипа ми изглеждат малко подозрителни. "Шаблоните на надлъжните светлини са добре организирани. Това може да са рояци дронове. Той обаче признава: "Качеството на видеото не ни дава много върху какво да работим“ По-нататъшни оценки, от Тедеско и други уфолози, само добавят нови съмнения към тези подозрения, предполагайки, че видеоклиповете изобщо не са свързани с първоначалните съобщения за НЛО на север от Ел Ей, съобщава Телеграф.

Лудостта в социалните медии за първи път започна онлайн сутринта в събота, 17 август, очевидно подтикната от съобщения, публикувани в приложението за съседи Ring на Amazon в петък вечер.

"Бях заинтригуван от първия съсед, който публикува, че е видял НЛО от двора си“, пише един жител на района Палмдейл-Ланкастър, във високата пустиня на север от Ел Ей.  "Бяха твърде далеч, за да мога уверено да кажа, че са летящи чинии, но [...] преброихме шест, след като бяхме там 10 минути.“

Като цяло най-малко петима свидетели са забелязали едно или всичките половин дузина НЛО.

Записите от Федералната авиационна администрация (FAA), свързани с мистериозни и потенциално враждебни нахлувания на дронове над строго секретно  летище на Пентагона  наблизо, както и публични данни на НАСА , може да предложат най-достоверното обяснение на тези доклади на Ring.

Засега обаче в мрежата лавинообразно се разраства споделянето на видеозаписите, плашещи хората.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Жена е блъсната на пешеходна пътека в София
Дата: 12/09, 22:06

„Кой да знае?“ с невероятна издънка
Дата: 12/09, 21:55

Десетки читатели се наредиха на опашка за автограф от писателя Георги Господинов
Дата: 12/09, 21:51

Зафиров: На Борисов му отърва Нинова да е шеф на БСП
Дата: 12/09, 21:441 Коментар

Определиха работното време за един ден стаж за пенсия
Дата: 12/09, 21:31

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия