Хороскоп за сряда 28 август: Идва часът на истината за 3 зодии


Дата: 27/08, 20:11

Овен

През този ден ще Ви бъде тъжно. Перспективата да се поддадете на това настроение е примамлива, но не бива да го правите. Плачливото изражение на лицето не Ви украсява, дори и да Ви се струва, че печалният Ви профил в огледалото не изглежда зле.

Телец

Не давайте възможност на тези, които Ви заобикалят да „ изключат” двигателя, ако Вие имате друго виждане по въпроса. Днес в хода на събитията ше станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти , и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте - ще раберете всичко малко по- късно! Продължавайте да вървите напред!
 

Близнаци

Сега не е време за мързелуване. Работете усърдно. Днес може да постигнете не само ръст на своя авторитет и разширяване на сферата на влияние, но и повишение на работната заплата. Денят е подходящ за рекламни мероприятия и PR-акции. Ако имате намерение да отидете на събеседване, постарайте се да го превърнете в ярка автопрезентация. Емоционалният фон е благоприятен . Това прави представителите на знака много привлекателни ..
 

Рак

Във всичко, което се отнася до бизнеса и работата, е нужна пределна, постоянна и неотслабваща бдителност. Денят е много неблагоприятен и едно дребно подхлъзване ще бъде достатъчно, за да загубите и пари, и влияние, и покровителството на човека, на когото сте свикнали да разчитате. Пазете своята репутация като зеницата на окото си, защото именно тя днес се явява Вашето главно преимущество пред конкуренцията. Но денят не може да бъде наречен и съвсем безнадежден. Ще Ви зарадва среща със стари приятели, а настроенето Ви ще се повдигне от случайно запознанство.
 

Лъв

Макар че Лъвовете се славят със своята храброст, днес бихте предпочели тя да е още по-глямо количество у Вас, тъй като Ви предстоят много по-сериозни неша, отколкото разправиите с ревнивия възлюбен. Ще се сблъскате с невероятни изисквания, насоки , неразбиране и грешки, а всичко това може да доведе до проблеми с отношенията Ви с хората – романтични, платонически или професионални. Няма да е лесно, та затова започвайте да действате, докато е време.
 

Дева

Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Позволете се да се отклоните от пътя , да кривнете по тази щастлива пътечка, и да оставите старата рутина назад. Всичко ще се нареди без Вашето участие. Вие трябва само да се наслаждавате.
 

Везни

Настройката Ви днес за продължителна и плодотворна работа, е идеална. Постарайте се през този ден да използвате не само старите схеми за водене на сделки, а предлагайте и нови идеи. Висшестоящите може да оценят Вашата работа. Отношенията с колегите ще станат по- добри. Добре ще преминат корпоративните и други мероприятия. Отношенията с любимия човек през днешния ден ще бъдат нежни, а срещите ще донесат много положителни емоции.
 

Скорпион

Не си заслужава днес прекалено да разчитате на помощта на своя любим човек: тя повече ще напомня мечешка услуга, отколкото реално подпомагане. Така че ако изведнъж Ви зададе сакралния въпрос: „Да ти помогна, или да не ти преча?” най- добре ще бъде да му отговорите:”Не ми пречи!”.
 

Стрелец

Постарайте се днес не само да не демонстрирате, а умело да прикриете своята уязвимост. Ако не го направите, от нея може да се възползват по много долен начин. Не позволявайте на своя любим човек да се впуска в анализ на отдавнашни и вече позабравени събития, защото може да се скарате.
 

Козирог

Днес ще сте вече на ясно за истинските намерения на Вашия любим човек, относно вашите отношения. Учудващо ще бъде, че по този повод няма да изпитате никакви емоции - нито положителни, нито отрицателни. Всичко ще си остане както до сега, само че ще се добавят някои нови отенъци.
 

Водолей

Обърнете днес малко повече внимание на своята майка. Тя сега е в лошо настроение и се нуждае от Вашата помощ. Освен това за себе си може да напомнби стара болежка, за която отдавна сте забравили, и е крайно време да се отнесете грижливо към своя организъм. Отделете повече време на въпроса за личния си живот. Покажете се в очите на любимия в съвършено друг образ. Актрисата от Вашата душа иска да бъде пусната на воля. Измислете и роля: може би жената –вамп?!!! Бъдете сигурни - няма да съжалявате.
 

Риби

Вашите отношения може да бъдат наречени с тъжната дума „съжителство” . Вие се търпите един-друг и с мъка се сдържате, да не кажете на своята половинка всички нелепости, които мислите за нея. Това ще бъде особено видимо днес. Този период скоро ще свърши и трябва само да потърпите.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Джъстин Тимбърлейк получи присъда за общественополезен труд
Дата: 13/09, 23:56

БНТ показа кадри от последните минути на трагичния полет край "Граф Игнатиево"
Дата: 13/09, 23:38

Папа Франциск: Двамата кандидати на президентските избори в САЩ са „против живота“
Дата: 13/09, 23:16

Нова победа за българките на Шахматната Олимпиада
Дата: 13/09, 23:00

С нови таблети, раници, тетрадки и помагала от А1 270 деца от приемни семейства започнаха новата учебна година
Дата: 13/09, 22:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия