Искра Михайлова: За 25 години в ДПС Доган нито веднъж не ни е нареждал нещо


Дата: 08/07, 09:57

Кадър БТВ

Вчерашното обръщение на Делян Пеевски е било очаквано, то е достатъчно откровено и много емоционално и показа наистина отношението му както към цялата партия, към всички нейни избиратели и лично към Ахмед Доган. То беше очаквано и мисля, че сега хората са по-спокойни. Това каза пред БНТ Искра Михайлова - заместник-председател на ПГ на ДПС.

Тя посочи, че няма представа дали Делян Пеевски и Ахмед Доган са се срещали, това са взаимоотношения между тях и винаги комуникацията между тях е била оперативна и ефективна. И дори да няма конкретна среща, която да бъде отразена от медиите, Михайлова е убедена, че те двамата са в контакт.
Искра Михайлова категорично отрече да има ДПС на Делян Пеевски и ДПС на Ахмед Доган.

 "Има една силна партия - ДПС. Няма различни ДПС-та, както казват. Няма автентично ДПС. Всеки избирател на ДПС е автентичното ДПС. Търсенето на някаква манипулация, изграждането на манипулация и спекулирането с името на г-н Доган за съжаление не прави чест на колеги, които много добре знаят, че действително ДПС върви по своя естествен път на партия, която се развива", каза Михайлова.

По думите ѝ е спекулация да се каже: Ахмен Доган нареди - това никога не се е случвало.

"Аз работя с ДПС вече повече от 25 години и в тези години аз никога не съм чула думата "нареждам". Имали сме обсъждания, имали сме позиции, но винаги всеки един от нас и всеки избирател на ДПС е имал правото на своя лична позиция. Всички, които сме свикнали и така сме работили, които изграждаме позициите на ДПС, продължихме линията, която между другото Движението изгради още на националната си конференция", каза Искра Михайлова.

По отношение на това дали има разцепление и напрежение в партията Михайлова каза, че има напълно естествени процеси. Новото начало означава една модерна партия, която е част от процесите в ЕС и се е ангажирала с тях. Нормално е партия, която се е ангажирала с процесите извън България, нормално е тя да върви по нов път.
 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Радев: Утре ще обявя кога ще връча втория мандат
Дата: 18/07, 16:36

Цяла България се моли за Светослав Димитров на 19 години
Дата: 18/07, 16:212 Коментара

Пет идеи за вкусен летен обяд с до 50% отстъпка от Lidl
Дата: 18/07, 16:20

Путин вдигна пенсиите на 5 категории руснаци
Дата: 18/07, 16:10

Румен Радев разговаря с Вьоса Османи
Дата: 18/07, 16:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия