Лилия Мустакова скочи на хейтърите заради европейското


Дата: 26/06, 19:01

Редактор: Александър Дечев

Кадър: Диема, архив

Популярното лице на "Нова телевизия" Лилия Мустакова публикува гневен пост във фейсбук профила си. Той е свързан с хората, които критикуват женското присъствие в студията на "Диема Спорт" по време на европейското първенство по футбол. Именно новинарката е една от дамите в екипа на медията, които още от световното първенство в Катар през 2022 г. редовно участват в студията преди мачовете.

"Пак някакви мъже са мрънкали в социалните мрежи, че има жени, които коментират мачове във футболни студиа. Мъже, които смятат явно, че знанията за футбола се крият единствено в Y хромозома или в долната глава, не знам.

Момчета, футболът отдавна не е "мъжки свят" и все повече и повече жени ще се появяват в студиата, за да ви "покваряват" мъжката светиня. Футболът е за всички, независимо дали на терена играят мъже или жени. За всички!

И поздравявам всяка жена, която не се поддава на глупавите забележки и смее да изкаже мнение. А за тези, които страдат от сексизъм и имат проблем - ами, тъпо ми е за вас, ама вие сте на диваните вкъщи, а жените - в студиата. 

(На нападките лично към мен - няма да отговарям. И съм го учила, и съм го работила, и ми е хоби. Тъй че вашето мнение меко казано слабо ме вълнува. И да, подкрепям Англия. Това, че съм критична, не значи, че съм лицемерна.)", написа тя в социалната мрежа.

Под публикацията й веднага заваляха коментари, като хората я подкрепят. Един от последоватлите й дори недоумява защо се дава поле за изява на Благой Георгиев и Валери Божинов.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Журналист: Върви процес на очистване в ДПС и той ще продължи
Дата: 29/06, 12:15

Никола Цолов с втора победа на Формула 3
Дата: 29/06, 12:06

Мощите на Свети патриарх Евтимий Търновски пристигнаха в София
Дата: 29/06, 11:521 Коментар

Здравословно хранене
Дата: 29/06, 11:40

Луксозна яхта изгоря на пристанище в Хърватия
Дата: 29/06, 11:36

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия