Хороскоп за понеделник 7 октомври: Само един изход за зодия


Дата: 06/10, 20:29

Ето хороскопа на Ламята

Овен

През този ден ще се чувствате доста уморени, така не е за препоръчва да си уреждате срещи. Очакванията на любимия Ви човек няма да се оправдаят. Само че, в интерес на истината, доводи от типа:Боли ме главата” , няма да са Ви много от полза...

Телец

Не е нужно да мислите, че светът се крепи само на Вас , и че нещо обезателно ще рухне, ако си позволите малко да се отпуснете и да поотпочинете. Този ден е много по-подходящ за отдих, отколкото за работа. Ако все-пак планирате да работите, правете това в усамотение. Ако много често Ви прекъсват, може да допуснете много грешки. Ще можете да блеснете на голяма сбирка, където ще давате тон и да затъмнявате останалите. Няма да се наложи да полагате усилия, за да станете център на внимание.
 

Близнаци

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска да прекара с Вас максимално възможното количество време, но във Вашите представи понятията за максимум някак ще се разминават. Опитайте се по някакъв начин да ги координирате и да ги доведете до средно аритметично.
 

Рак

Днес обкръжаващите ще Ви натрапват своите идеи и мисли. Ще се наложи да действате по чужд сценарий и няма да се замисляте особено за смисъла на ставащото. За днес е препоръчително да приемате само онези предложения, от които може да спечелите не само Вие, но и Вашите роднини. Денят ще е успешен за нови запознанства, романтични срещи и любовни отношения. За всички останали неща забавете хода, а и се опитайте да си направите равносметка за всичко онова. Оето сте постигнали в последно време.
 

Лъв

Не трябва да раздробявате един голям и светъл спомен за отминала любов или за вчерашния ден, на много, много малки. Така може само да се стигне до обезценка. И тъй като спомените са нещо наистина много скъпо , което имате, и доколкото за този ден не Ви се предвиждат никакви романтични преживявания, отнесете се към него максимално внимателно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите...
 

Дева

Предстои Ви още един ден, в който някой ще Ви драни с погледи, по-дълги от това, което е прието и приемливо. Вечерта най-сетне този човек ще се реши да Ви каже онова, което мисли. Ако в момента нямате партньор и се заинтересувате от него, може да му отвърнете с още по-дълъг от неговия поглед. Възприемайте това като един вид състезание, настройте се за победа и изпробвайте, колко дълго може да издържите.
 

Везни

Колкото и да са трудни времената, винаги сте длъжни да помните един забележителен и неоспорим факт: винаги може да разчитате само на себе си. На хората, които обичате, е възможно да се наложи да припомните този неписан , но неоспорим факт, когато те за пореден път се разочароват. За щастие предсточщия ден не Ви готви никакви разочарования, а даже приятни сюрпризи в областта на романтиката. Но все пак не очаквайте публична заявка!
 

Скорпион

Търпението е добродетел, който не е задължително да фигурира сред Вашите достойнства. Не се огорчавайте! А знаете ли, че и нетърпеливостта също може да бъде добродетел и да не Ви позволява да се заплесвате и да захвърляте започнатото по средата?... Но в този момент трябва да култивирате у себе си точно търпение. Понякога това е единственият изход от ситуацията. Работете над себе си и не се отчайвайте, ако не се получи от веднъж.
 

Стрелец

Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия любим човек по отделно, не е било напразно нито за Вас, нито за него. Днес с учудване ще откриете, че и двамата доста сте се изменили, и дори вашите отношения съвсем не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши?
 

Козирог

С нещата, в които не искате да посвещавате странични хора, трябва да се заемете още от сутрината. Така ще Ви е по-лесно да запазите тайната. Интуицията в този период ще бъде толкова важна, колкото и оперативността. Колкото повече наближава вечерта, толкова по-силна ще бъде потребността , да се заемете с решаване на собствени проблеми. В края на деня ще имате не лошата възможност да удовлетворите своите желания и прищевки. Ако сте родени през първата декада, погрижете се за своя външен вид и добри маниери.
 

Водолей

Денят ще Ви предостави практически неограничени възможности в сферата на удоволствията, радостите и развлеченията. Да се поглезите - това е задачата за днес,за решаването на която трябва да се отнесете с цялата си сериозност. Позитивните емоции няма да Ви бъдат излишни. Ако сте Водолеи-родители, ще имате особено много грижи с децата. Проблемите им ще станат Ваши и ще се наложи незабавно да предприемете сериозни мерки. Не са изключени и проблеми с други представители на по-младото поколение.
 

Риби

Не се страхувайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното придвижване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви доста омръзнали. Възможно е именно в дома си да получите неограничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите загубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните съвместни проблеми заедно със своите роднини. Семейството Ви допълнително ще се сплоти чрез обсъждането на общите проблеми, или с гледането на някакъв интересен филм.

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Почина по-малкият брат на Мадона
Дата: 06/10, 22:16

Технологични иновации: как "умните" дрехи подобряват безопасността и контрола на работното място
Дата: 06/10, 22:10

Търсят се кръводарители за майка и децата ѝ, пострадали при катастрофа
Дата: 06/10, 22:09

От 11 октомври наблюдаваме комета в небето над България
Дата: 06/10, 21:51

На перфектен английски Бербатов в ефира на Скай спорт попиля Манчестър Юнайтед
Дата: 06/10, 21:39

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия