Тежка катастрофа със загинал тази сутрин край Пазарджик


Дата: 18/05, 11:14

снимка: Булфото

Много тежка катастрофа е станала тази сутрин в района на 74 километър от автомагистрала "Тракия" в платното по посока за Бургас, съобщиха от полицията в Пазарджик. Сигналът за него е получен  около 9 и 30 часа на телефон 112, като незабавно към мястото са били насочени автопатрули на сектор "Пътна полиция", които обслужват автомагистрала "Тракия"

Аварийно-спасителен екип на Районна служба пожарна безопасност и защита на населението в Пазарджик и линейка в Спешна помощ пристигат на място. По първоначални данни самокатастрофирал е лек автомобил "Фолксваген". Водачът по всяка вероятност е загубил управлението над автомобила, преминава през мантинелата през оградата и се е преобърнал по таван в полето, предава burgas24.bg.

Установено е, че водачът е млад мъж не е имало други пътници в автомобила, но за съжаление в резултат на много сериозния инцидент той е починал на място.

Наложило се е аварийно-спасителният екип на пожарната да използва режещи инструменти, за да извади тялото от силно деформиралия автомобил. На мястото си извършва оглед от дежурна група на районно управление в град Септември.

Полицията апелира водачите, които шофират по автомагистрала "Тракия" без значение дали в посока София и по посока Бургас, да шофират с повишено внимание с по-ниска от разрешената скорост, а във въпросния участък между 74 75 и километър, да шофират с много повишено внимание, с много ниска скорост.

На мястото има екип на "Пътна полиция", който регулира движението. Магистралата е изцяло проходима, тъй като автомобилът се намира извън обхвата на пътното платно.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Реал Мадрид спечели Шампионската лига
Дата: 02/06, 00:03

Григор Димитров се класира на осминафинал на "Ролан Гарос"
Дата: 01/06, 23:50

Реал Мадрид поведе на Борусия (Дортмунд) на финала
Дата: 01/06, 23:40

Люис Хамилтън разказа как е щял да загине на Хаваите
Дата: 01/06, 23:25

Известният турски медикален онколог доц. д-р Айхан Мурат ще провежда безплатни консултации в София на 7 юни 2024 г.
Дата: 01/06, 23:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия