Камата отсече: Треньорът на Лъвовете ще ги класира на световно


Дата: 14/09, 18:18

Булфото

Христо Стоичков заяви днес в Бургас, че Илиан Илиев има възможност да изведе националите ни по футбол на световно първенство. По думите му победата на националите над Северна Ирландия е била задължителна.

"Аз мисля, че Илиан има едно голямо качество, че обича много младите футболисти. Имал съм удоволствието да играя с Илиан в годините. За жалост, той не можа да попадне сред 24-е футболисти, които бяхме 94-та година, но затова пък сега му се отдава този шанс за тези квалификации, които ще се играят, като най-важният е следващият мач срещу Люксембург- дай боже да го спечелят в София. На Илиан Илиев му се отдава големият шанс да бъде на световно първенство. Аз вярвам на тези момчета. Илиан е едно момче, което се грижи за футбола. Виждате във Варна, какво прави с млади футболисти, как ги налага, не го е страх и това е правилният път", каза Камата.

Стоичков коментира и новата си роля като част от ФИФА.

"Горд съм, че след толкова много разговори и преговори Джани Инфантино се спря на мен да отговарям за всички турнири и проекти, свързани с ФИФА и най-вече за програмите за развитието в училищата в Източна Европа. Горд съм, че мога да посетя над 30 държави, където ще бъдат тези проекти", заяви Стоичков.

По думите му Георги Иванов е започнал успешни промени след избирането му за президент на БФС: "Георги е едно мъжко момче. Видяхте, че започна промените от съдийството. Крайно време беше да се отделят тези чуждестранни в кавички анонимници".

Христо Стоичков даде старт на футболен мини турнир за деца. По време на събитието млади участници изписаха номер 8 върху изграден футболен терен на площада. Изви се дълга опашка за автографи от Камата.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ганя не разреши на Джокович да направи шоу, отсече Ева Кикерезова
Дата: 18/09, 14:102 Коментара

НС прие окончателно промени в Търговския закон
Дата: 18/09, 14:09

Изплащат компенсациите за скъпия ток от утре на фирмите
Дата: 18/09, 14:04

Работник пострада при инцидент в Пазарджик
Дата: 18/09, 14:01

Адвокат Екимджиев: Костадинов се изживява като вожд като Путин и Лукашенко
Дата: 18/09, 13:59

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия