Проф. Стойков: Лидерите на нашата страна трябва да бъдат на специален режим на охрана


Дата: 26/06, 17:09

Редактор: Александър Дечев

Кадър: "Нова телевизия"

Медийният експерт проф. Любомир Стойков заяви, че "като всеки нормален български гражданин аз не мога да бъда равнодушен към ситуации, в които има сигнали за заплахи или реални заплахи към партийни лидери".

"Но също така службите, органите - тези, които трябва да се грижат за тази сигурност, те трябва да бъдат много внимателни не само за лидерите, но и за обикновените хора. Що се отнася конкретно за тези сигнали срещу Бойко Борисов, има някои странности. Едната е начинът, по който се съобщава за тази заплаха. На мен не ми е ясно какви са тези снайперисти в Банкя. Второ, кой заплашва нашите лидери - г-н Борисов, г-н Атанасов. И трето - те пък за кого са заплаха. Конспирации или заплахи? Трябва да кажем съвсем категорично, че лидерите на нашата страна трябва да бъдат на специален режим на охрана, но трябва да има много ясен отговор на тези въпроси. Коя е тази партньорска служба с много голямо влияние? Случайно или не това съвпада в ситуация, в която сме изпаднали в задънена политическа улица. Без тези отговори ние не можем да се ориентираме в това, което се случва. Но безспорно нормално е ръководителите да бъдат под охрана на съответните служби и институции. Дали има опит да се внесе някаква паника, ми е трудно сега да отговоря, просто защото нямаме такава информация, но много са съвпаденията.

Дали тези заплахи не са някаква предпоставка за опит за консолидиране на най-големите в момента опоненти. ГЕРБ от една страна и ПП-ДБ от друга страна. Защото заплахи има към лидера на ГЕРБ, заплахи има и към ген. Атанасов", каза той в предаването "Пресечна точка" по "Нова телевизия". 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Тежка катастрофа тази нощ на магистрала "Хемус" край Невша
Дата: 29/06, 11:01

4 загинали и 33 ранени при катастрофи в страната през изминалото денонощие
Дата: 29/06, 10:54

Във Великобритания осъдиха българин на 9,5 години за изнасилване
Дата: 29/06, 10:41

Бразилия с първи успех на Копа Америка
Дата: 29/06, 10:31

ДПС сне доверието си от Рамадан Аталай
Дата: 29/06, 10:251 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия