Бивш министър с тежки критики към политиците


Дата: 29/07, 16:53

Редактор: Недко Петров

Стопкадри Нова Тв 

Бивш служебен министър на икономиката направи остър коментар по темата на деня – връчването на третия мандат за съставяне на правителство на „Има такъв народ“ от страна на президента.

Според Даниела Везиева третият мандат е мандат на балансьор, и обикновено, когато първия и втория не успеят по някаква причина, се възлага тази тежка задача на трета партия.

Като че ли в този парламент ИТН се държат точно по този начин – балансират между различните страсти, защото в последните няколко парламента това, което виждаме, не са политики, а страсти, каза в „Пресечна точка“ тя.

Искрено се надявам, че това, което каза г-н Тошко Йорданов, те ще подходят по този начин. Това обаче, което виждаме напоследък, е липсата на политическото разбиране, че когато си избран за депутат в един парламент, ти трябва да създаваш правителство. Затова си избран, за да управляваш, добави Везиева.

Всичко това, на което се нагледахме в последните години, показва, че политиците не разбират това политическо разбиране, че трябва да се примирят, че политиката е компромис и че те трябва да изпълнят дълга, който се поели, избирайки ги в този парламент, каза още по Нова Тв икономистът.

Така че аз наистина се надявам да седнат и да спрат да говорят за червени линии и да спрат да се обиждат, защото и това, което виждаме днес, след като президента връчи третия мандат, започнаха така неприятните коментари по отношение на ИТН. Ние като общество нямаме нужда от това, категорична е Везиева.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Мирчев: Борисов и Доган да си кажат за Пеевски
Дата: 08/09, 17:37

Идва нов дълъг уикенд и масово България се изнася в Гърция
Дата: 08/09, 17:27

ЦРУ: През 2022 година имаше истински риск Русия да използва ядрени оръжия в Украйна
Дата: 08/09, 17:22

От 1 януари 2025 година от 3 до 8 пъти скача тази такса за собствениците на жилища
Дата: 08/09, 17:091 Коментар

Костадинов обясни защо не отива да живее в Москва и посочи: Еничарите трябва да се унищожават
Дата: 08/09, 16:531 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия