Диригент: Всички комунисти трябва от сутрин до вечер да се извиняват на народа! Погромът на "Величие" се вписва в българската мизерия


Дата: 10/07, 18:07

Редактор: Юлия Георгиева, кадър бТВ

С Ивелин Михайлов и Николай Марков общувах още преди да се появи тази партия, преди да започне предизборната кампания. Аз ги запознах. Аз познавах и двамата и Марков искаше да се запознае с Михайлов и аз ги запознах. С Михайлов се запознах преди 10 години. Мисля, че историческия му парк е нещо прекрасно и си струва да бъде видяно. А с Марков съм се виждал десетина пъти  и той ми каза, че ще е интересно да се запознае с Михайлов, тъй като е достоен. Така ги запознах.  

Това коментира пред бТВ диригентът Йордан Камджалов.

Не сме приятели, просто съм ги виждал, уточни той.

За мен учителят Дънов е нещо велико. Никога не съм стъпвал в историческия парк, но искам да заведа децата си да го видят. Смятам, че ако там хората бягат, за да се спасят от наркомании, е нещо прекрасно. Ако там се върщи нещо незаконно, да се накажат, коментира той.

От Михайлов съм чувал, че е работохолик. Той говори за действия, той е неспокоен, иска да има движение. Там няма време за излишни приказки, той е практичен. Казва, че е християнин и това му важно. Друго не съм чул от него. А Марков е парадоксален. Аз харесвам парадоксалното. Много от нещата, които говори, аз не ги разбирам и в момента той се сгромоли. Даже се чудя дали те двамата не дадоха много добър тон на нещата като се сгромолясаха и другите и те тръгнаха да се сгромолясват, да се разпаднат всички партии и може пък да стане по-добре. Тези партии повече от 10 години ни държат на дъното на Европа. Все говорим за дъно, но така и не го усетихме. Така че нека всички се сгромолясат, да се докосне истинското дъно, за да може да отскочим. Ние сме истински богати хора и въобще не ни отива да бъдем на дъното, коментира той.

Цялата българска политика е един кирпич. Може би политиката отзад е сплотена, но партиите са разбити, хората са разбити. Живеем с разбити тротоари. Нямаме детска болница. Имаше едни австрийци, които бяха на гости в България. Като си тръгваха, обобщиха нещата с едно изречение, което е погром. Те казаха, че в България няма тротоари и се събират капачки за деца. Това е обобщението за страната ни, коментира той.

Тука слушах Драгомир Стойнев за БСП. Знаете ли, баба ми беше комунистка. Нямам нищо против. Но всички комунисти трябва от сутрин до вечер да се извиняват на народа. Всички комунисти. Заради зимата на 1945 година например. Трябва да си загърбят всичките сметки и да започнат от нулата, разбирате ли. Уж е най-старата партия. Имат най-много за какво да се извиняват, коментира той.

Ние сме с най-голямата детска смъртност в Европа. И погромът на Величие изобщо не ме интересува. Напротив. Той се вписва прекрасно в контекста на българската мизерия, посочи той. 

Не искам само погрома на Величие и ГЕРБ. Искам тотален погром, за да може да се измете целия този кирпич и да се построи кристалната страна на българите. За какво ни е този кирпич?, коментира той.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Важно съобщение за сигурността на парите ви в 28 банки в България
Дата: 28/07, 13:26

Путин предупреди САЩ за опасност от ракетна криза в стил Студената война
Дата: 28/07, 13:23

Д-р Станка Радева: Климатикът може да доведе до лицева пареза
Дата: 28/07, 13:18

Слух за Деси Стоянова и Венета Райкова побърка коридорите на БТВ
Дата: 28/07, 13:13

Опити за измама: Жители на Гара Елин Пелин декларират повече щети от нанесените от взривовете
Дата: 28/07, 13:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия