Журналистът Надя Чолакова: Брендо се прибра, за да се пенсионира


Дата: 29/06, 10:14

кадър: Нова тв

"Според мен доброволното му предаване е един знак, че той иска да си излежи присъдата", подчерта авторът на поредицата "Живей бързо". 

„Предполагам, че Брендо се прибра, за да се пенсионира след дългото издирване, и след като дълго време беше в неизвестност. Това публично беше написано на няколко места. Дори и аз съм го казвала публично – че той е дошъл с това бръмчащо самолетче, което е минало с шестима души през няколко държави от НАТО”, заяви в ефира на Нова тв журналистът и автор на поредицата "Живей бързо" Надя Чолакова.

По думите ѝ „трябва да се види дали има негови отпечатъци и колко души са пътували с този самолет”. „Ние все пак не знаем тук ли е бил, разхождал ли се е, обикалял ли е? Какво да кажем за човек с дузина и най-различни паспорти. Има много версии къде е бил. Мисля, че Калин Стоянов би могъл да бъде по-конкретен по този въпрос”, подчерта Чолакова.

Тя коментира и хипотезите, които се появиха във връзка с доброволното предаване на Брендо, а именно, че е болен, че са му свършили парите, че иска да лежи в затвора по-малко. „При толкова много имоти и толкова дълъг – 30-годишен, трудов стаж в един тесен профил – дълбоко се съмнявам, че ще се регистрира в Бюрото по труда и е отишъл в затвора, за да го хранят с хубава храна и да търси покрив над главата си. Според мен това е един знак, че той иска да си излежи присъдата. И второ – че се пенсионира. Ще има предложение да му се акумулират присъдите, което означава, че ако това се случи – той ще лежи доста по-малко”, подчерта журналистът.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Млад мотоциклетист загина при катастрофа
Дата: 01/07, 13:442 Коментара

Архимандрит Никанор подаде заявление за напускане на БПЦ, патриархът върна оставката му
Дата: 01/07, 13:242 Коментара

За лятна вълна на COVID-19 алармират в САЩ
Дата: 01/07, 12:584 Коментара

Един уред ви надува сметка за ток с 23 %
Дата: 01/07, 12:54

Магнезий за бързо реагиране
Дата: 01/07, 12:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия