ВМРО няма да регистрира листи с кандидати за депутати


Дата: 24/09, 17:57

Снимка: Булфото, архив

ПП „ВМРО – Българско национално движение” няма да регистрира листи с кандидати за народни представители, съобщават от политическата партия в прессъобщение.

„Националният изпълнителен комитет на ВМРО взе решение на предстоящите седми поред за последните три години парламентарни избори да агитира за гласуване с хартиена бюлетина и задраскване на всички партии. За решението са уведомени ръководствата на областните и общинските структури на партията“, посочват от партията, съобщава novini.bg

Според написаното изборите са изтощили българските избиратели и не са довели до никаква желана промяна. „Освен, че животът на хората стана все по-труден. Българите са отвратени от отвратителните сглобки, от абсурдните конюнктурни промени в Конституцията с цел да се задържат във властта хора, които обществото от години ненавижда. Свидетели сме на безпрецедентен в новата ни история срив на общественото доверие в институциите и до невиждано ниска избирателна активност. На практика купеният и корпоративният вот определят резултатите. А когато отвратените не гласуват, управляват отвратителните, са част от мотивите на ръководството на ВМРО за решението“, обясняват те в съобщението си.

„Избирателният процес е тотално компрометиран и спокойно можем да кажем още преди да е започнала кампанията, че това ще са изборите с най-много открадни гласове в полза на две или три формации. Мачът е купен още преди да е започнал, посочват от ВМРО (Вътрешна македонска революционна организация) и напомнят: „Да не забравяме какво означава буквата „Р“ в нашето наименование. Необходими са енергични и радикални действия“, пишат още от ВМРО.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ивайло Захариев: Съпругата ми бе подложена на онлайн тормоз, получаваше съобщения всеки ден
Дата: 24/09, 20:18

Закътано село в Родопите крие невероятно бижу – плетена къща
Дата: 24/09, 20:16

Румен Радев: Охраняването на външните граници на ЕС е ангажимент на всички страни членки на блока, а не само на страната, разположена на границата
Дата: 24/09, 20:14

В Българската Виена цените на имотите растат най-бързо в България
Дата: 24/09, 20:07

Концесионери в ски курортите искат по-ниско ДДС през зимния сезон
Дата: 24/09, 20:03

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия