Зрителите разсипаха Натали Трифонова в "Денсинг старс" и тя се разплака


Дата: 06/05, 15:11

Пиксабей

Зрителският вот в "Денсинг старс" не е адекватен на реалното представяне на участниците.

Миналия вторник зрителите на танцувалното шоу „Денсинг Старс“, излъчвано по bTV, станаха свидетели на зверска гавра с Натали Трифонова.

Синоптичката показа най-добрия танц за вечерта пред очите на всички и спечели максималните 40 точки от журито, но въпреки това бе изпратена на елиминация и замалко не отпадна, докато същевременно участници, които според всеобщото мнение не могат да й стъпят на малкия пръст на паркета, изглеждат бетонирани в предаването до финала му, предаде Уикенд.

Заради нечуваната несправедливост в „Денсинг Старс“, Натали Трифонова не успя да сдържи сълзите си. Красивата синоптичка бе изключителна в пасо доблето си, което представи на сцената на шоуто. Дори Галена Великова, която по традиция намира за какво да се хване, за да намали оценката, този път вдигна заветните 10 точки. Така с партньора й Димитър, се класираха в челото, заедно с Ани и любимката на журито Ивет Горанова и Тодор. 

След това дойде ред на танцовия маратон – нововъведение, в което всички двойки се изправят на дансинга и импровизират в 5 танца, които им се спускат, без да са предварително обявени. Целта е двойките да превключат бързо от един в друг ритъм и стил. По преценка на журито най-слабите постепенно отпадат, докато на дансинга не остане само един – победителят, който получава 7 допълнителни точки, а първият отпаднал – само 1 точка.

Това бе началото на пътя, изпратил Натали на елиминация. В маратона победи Неделя Щонова с партньора си Атанас Месечков, които иначе не се представиха кой знае колко добре в основната програма. Макар журито да им даде само 35 точки, със 7-те допълнителни резултатът им скочи на 42. А Натали успя да вземе само 3 допълнителни точки.

След това се оказа, че зрителите не я харесват, или поне тези, гласуващи с есемеси. Тя и партньорът й Димитър, имаха най-малък вот – едва 6.2% от всички, пуснали есемес.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Отново избори за Сливенски митрополит днес
Дата: 19/05, 07:55

Днес се определя шампионът на Англия
Дата: 19/05, 07:44

Църквата отбелязва третата неделя след Великден
Дата: 19/05, 07:34

Облачно, но топло днес
Дата: 19/05, 07:25

На този ден Франция въвежда 35-часова работна седмица
Дата: 19/05, 07:13

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия