Мъж надупчи главата на приятелката си с ножица в Елена


Дата: 08/05, 11:23

снимка Булфото

Само за 24 часа във великотърновската полиция са постъпили три сигнала за домашно насилие, вследствие на които са задържани двама мъже.

Служители на полицейското управление в Елена са задържали 23-годишен местен жител, нанесъл побой на приятелката си от ревност. Сигнал за случая е получен вчера сутринта. Изпратеният на адреса полицейски екип установил, че същата сутрин в дома на потърпевшата – 41-годишна узбекистанска гражданка, и задържания е възникнал скандал, който прераснал в сбиване пред жилището. С ножица били нанесени множество прободни рани в областта на главата на жената. Тя е откарана във великотърновската болница и настанена за лечение, без опасност за живота. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство.

Задържан за 24 часа е и 49-годишен мъж, отправял закани за убийство към съпругата си в Стражица. Сигналът е подаден от 48-годишната съпруга на мъжа, която обяснила, че той е направил опит да я удари и отправял закани за убийство.

Бързо производство за закана за убийство е започнато и в Районното управление на полицията в Горна Оряховица. Снощи около 21:00 ч., жена на 44 години е сигнализирала, че мъжът, с когото живеела на семейни начала, се е прибрал и я е заплашил с убийство. Мъжът не е установен на адреса.

От полицията припомниха, че през почивните дни във Велико Търново е задържана 43-годишна жена, ранила с ръжен мъж на 52 години, след семеен скандал, предаде bgonair.bg.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Дерменджиев: Нищо от планираното не ни се получаваше
Дата: 19/05, 23:30

Димов: Този отбор на Черно море иска да влезе в историята му
Дата: 19/05, 23:19

Илиан Илиев: Най-важния ни мач е с ЦСКА
Дата: 19/05, 23:03

Михаела и Венци спечелиха “Един за друг”
Дата: 19/05, 22:59

Късна драма остави Майорка в елита
Дата: 19/05, 22:42

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия