Грандиозна премиера ще направи големият ГЕОРГИ ХРИСТОВ на новия си албум ”ПЕЙ СЪРЦЕ” във Варна


Дата: 12/05, 08:00

Новият сезон на Летен театър Варна се открива с големият глас на България- Георги Христов

 

Георги Христов, един от най-иконичните певци в историята на българската музика, обещава да разтърси сърцата на музикалните фенове на 2.05 в Летен театър Варна. Наименованието на новото му турне както и новия му албум "Пей сърце" се очертава да бъде не само продължение на неговото впечатляващо портфолио, но и свежо аудио звучене.

Сърцето на концертите тази година е новият му албум,”Пей сърце”, който беше приет с препълнена зала 1 на НДК и завърши с фурор! Ще ви изхвърлят в безвремие новите парчета и великолепните, магични изпълнения! За първи път ще прозвучи най – новата му песен за България по музика на Димитър Гетов и текст на Джина Дундова, която само с първото изпълнение публиката я запя на представянето й.

Тези премиерни парчета обещават не само да въздействат с музикалната си мощ, но и да създадат нови хоризонти на цялото му турне през 2024 г, което ще премине лятото през Варна - 2.06. Летен театър; Бургас - 3.06. Летен театър и Пловдив -6.06. Летен театър

Новите хитове на магичния изпълнител, „Две целувки”, ”Не подавай за сбогом ръка”, ”Скитникът” и др. изпълнени с топлота и емоция, характерни за характера на Георги Христов ще озарят вечерта и ще я направят незабравима за почитателите. Всичките му песни, издълбоко излизащи от душата му, описват търсенето на светлина в тъмнината и катарзиса на човешките чувства. Съчетанието на Георги Христовия вълнуващ ,магичен глас с чувствените текстове добавят допълнителен слой на емоционална интензивност към тази вечна песен за любовта и избора.

Гост изпълнител на неговите концерти тази година ще е неизменната му лична приятелка, голямата българска певица, Нели Рангелова ,с която ще изпълнят новата им дуетна песен, подарък за публиката, най – бляскавия им хит, „Когато се огледам в очите ти”,песента отново потапя слушателите в магията на музиката в обич и вяра, и преданост в приятелството. Този мелодичен баладен химн, съчетаващ силните гласове на Христов и Рангелова, създава уникално съживяващо преживяване, което оставя дълбоко впечатление в сърцата на всеки слушател.

Класата в пеене Георги Христов, мощните му гласови данни, нестандартния му дух, чувствеността в поднасяне пред публиката не само принася нови звуци и перспективи в българската музикална сцена, но и служи като вдъхновение за любителите на музиката . Новият му албум, предстоящите премиери на песни и турнето му обособени с едно име „Пей сърце” създава вълна от красота и емоция, която преодолява културните граници и обединява хората от цяла България.

"Пей сърце" обещава да бъде изумителен и вълнуващ албум в кариерата на Георги Христов. Този албум носи не само нови музикални преживявания, но и нова надежда, и вдъхновение за стотици хиляди фенове . Нека пеем със сърце заедно с любимия, големия глас и нека се потопим в магията на неговия талант .

БИЛЕТИ в мрежата на Ивентим БГ, Каса ФКЦ, ГрабоБГ, всички бензиностанции ОМV, магазини Технополис, Книжарници Офис 1, Български пощи, а може и от тук: https://www.eventim.bg/bg/bileti/georgi-hristov-pey-srce-turne-2024-varna-leten-teatr-1412064/performance.htm

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Геодезист разкрива истината за колата на НСО с Кирил Петков
Дата: 20/05, 14:58

Два сребърни медала за СКТМ „Комфорт“
Дата: 20/05, 14:54

Сиромахов си навлече гнева на родителите на абитуриентите с едно изречение
Дата: 20/05, 14:54

Нидерландски депутат за смъртта на президента на Иран: Мислите ми са към безбройните му жертви
Дата: 20/05, 14:49

Червено злато „събужда“ сърцето
Дата: 20/05, 14:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия