Хороскоп за вторник 20 август: Да не пуска постове във Фейсбук зодия


Дата: 19/08, 21:52

Пиксабей

Ето хороскопа на Ламята:

Овен

Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да намерите друг начин за постигане на целта. Ако обектът на Вашите въздишки със завидно упортсво не реагира на Вашите подаръци и картички, може би трябва да помислите за друга тактика? Например днес да го помъчите с мълчание и хладност. Как ли ще се чувства без Вас?

Телец

Събитията през днешния ден ще се подреждат не особено удачно, но и сериозни проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови дейности. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се ситуация това е най-правилната тактика. Старайте се да избягвате спорове с шефовете: резките думи, казани в изблик на гняв, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са подаръци и успешни покупки, а не са изключени и приятни сюрпризи, подготвени от близките. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътуване това не е най-подходящия ден, защото много време ще бъде похабено.
 

Близнаци

Сега не е време за мързелуване. Работете усърдно. Днес може да постигнете не само ръст на своя авторитет и разширяване на сферата на влияние, но и повишение на работната заплата. Денят е подходящ за рекламни мероприятия и PR-акции. Ако имате намерение да отидете на събеседване, постарайте се да го превърнете в ярка автопрезентация. Емоционалният фон е благоприятен . Това прави представителите на знака много привлекателни.

Не пускайте постове във Фейсбук, защото може да се изложите. 
 

Рак

Кога за последен път сте чели интересна книга? Защо не се обърнете към приятели, на вкуса на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви препоръчат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се смята такава не просто така, а защото тези книги наистина са хубави. А след това си направете голяма чаша горещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили именно така.
 

Лъв

Много нетипично за Вас - да си останете в къщи, вместо да отидете да се веселите в голяма компания! Само че нес много ще Ви се иска, да бъдете двамата с любимия човек, а целия останал свят да остане зад вратата. Няма и нужда да се каже, че на никого не бихте позволили да Ви отклони от това занимание. А и нима се е случвало, да позволите някой да Ви убеди или да Ви отклони лесно в или от нещо? Достатъчно е, само меко да кажете „не”.
 

Дева

Най-хубавото от изкуствата - киното, днес ще работи за Вас. По-интелектуални развлечения също се приемат, но най- вече би Ви се харесала интересна комедия в компанията на 2 бутилки пенлива и студена бира и няколко пакетчета чипс. Приятната компания на човека, с когото съвсем няма да е задължително да подържате разговор през цялото време, ще направи прекараното време съвсем хармонично.
 

Везни

Възможността за значителен напредък е важен факт за Вас. Ще бъде неочаквано лесно да постигнете успех, но не трябва да се отпускате, тъй като недоброжелателите във всеки момент могат да напомнят за себе си. Вероятни са парични постъпления, но и разходите ще са диста значителни. Важна информация ще получите от чужбина. Много време посвещавате на домашната работа и битовите грижи, и не забелязвате , че близките се нуждаят от Вашето внимание и подкрепа. Не пестете добрите думи - те ще направят атмосферата в дома Ви много по-приятна за всички обитатели.
 

Скорпион

Замислете се над собственото си поведение: дошло е време да внесете в живота си някои промени. Колкото по-голяма гъвкавост проявите днес, толкова по-удачно ще протече денят за Вас. Не влизайте в конфликти и не се поддавайте на провокации. Недоброжелатели навярно ще се опитат да Ви напъхат в капан, но те подценяват Вашият ум и наблюдателност. У дома, заобиколени от близките си, ще можете да разпуснете. Остава само да Ви се завижда, ако за днес имате уговорена романтична среща: очакват Ви куп приятни впечатления.
 

Стрелец

Само за това, че трябва да вземете множество решения, съвсем не значи, че за тяхното обмисляне Ви е нужно еднакво количество време. В този момент не можете да си позволите да отделите време за излишни и подробни анализи. И освен това, нямате време за колебания, та затова се опитайте да действате бързо. Отлично знаете, какво трябва да поставите начело на списъка - това са въпроси, отнасящи се до най-скъпите за Вас хора. Поставете работата, обучението и обществения живот най-на края. И освен това - някой решения може да „дойдат” автоматично...
 

Козирог

Днес Вашият любим човек ще бъде в недоумение, защо така странно, неадекватно и нетривиално се държите. Вероятно ще започне да се опитва да си ги изяснява на фона на своите обичайни действия, но едва ли ще се получи нещо от това.: и самите Вие няма да знаете отговора.
 

Водолей

Този ден ще Ви даде възможност да направите нещо полезно, приятно и важно лично за себе си. Затова бъдете егоисти ! Колкото и да е парадоксално, днес това ще е добре не само за Вас, но и за хората, които Ви заобикалят. В професионалната сфера няма да станат значителни промени, но ще се разкрият интересни перспективи. Няма да е трудно да запазите спокойствието в семейството, даже и някой от близките Ви се опита да предизвика спор. Няма да Ви изменят доброжелателността, дружелюбието и чувството за хумор, а потенциалните нарушители на реда незабавно ще „влязат в крак”.
 

Риби

Ще Ви зарадват финансовите постъпления - неочаквани и съвсем навременни. Не много от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подходящ начин да ги заработят. Възможно е начало на ефективно сътрудничество в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални възможности. В личния живот на Рибите не предстоят никакви промени и даже някои представители на този знак ще започнат да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват униние - навярно ще си намерите начин за развлечение.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Трафикът по някои от граничните ни пунктове и днес е интензивен
Дата: 12/09, 08:37

Остава в сила частичното бедствено положение в община Белослав
Дата: 12/09, 08:19

ВАС решава по жалбата на Доган
Дата: 12/09, 08:121 Коментар

И днес много абонати от Варна и областта остават без ток
Дата: 12/09, 08:05

Съседи на майка и дъщеря се оплакаха от тормоз
Дата: 12/09, 07:56

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия