Има ли реален ефект от употребата на билкови добавки?


Дата: 17/06, 16:32

Хората използващи различни хранителни добавки си задават въпроса, дали те са наистина полезни и ще подпомогнат ли реално на функцията на организма? Грижата за вашето здраве включва не само балансирана диета, спортуване, но също така и приемът на допълнителни хранителни вещества под формата на билкови препарати. Те се понасят много добре от организма и оказват ефект върху различни здравословни състояния. Вероятно сте чували за мента глог и валериана капки. Този препарат представен от Cvetitaherbal.com е достатъчно популярен, тъй като влияе много добре върху нервната система и до голяма степен намалява тревожността.

Кое прави билките мента, глог и валериана наистина полезни?

Всеки е чувал за чудодейната комбинация между билките мента, глог и валериана. Този натурален препарат ще ви помогне да намалите стреса в ежедневието и да успокоите нервната си система. Съчетанието между мента, глог и валериана действа балансиращо на нервната система, кръвното и подпомага добрия и качествен сън. Ако знаете достатъчно за тях, ще ги изберете като натурално средство за успокоение. Ментата често е избирана за консумация под формата на чай.

Освен със своето освежаващо действие ментата е позната и с това, че оказва ползотворен ефект върху работата на нервната система. Съдържащите се в ментата ароматни масла успокояват тялото и ума. Това я прави перфектна съставка на различни натурални добавки. Глогът от своя страна е богат на изключително ценните антиоксиданти. Именно те са основният фактор предпазващ тялото от възпаления. Глогът се употребява при проблеми със сърдечно съдовата система и борбата с вредния холестерол. Съществуват проучвания в които се казва, че глогът помага при тревожни разстройства. Това го прави толкова ценен и незаменим.

Валериана има силен и характерен аромат. Това се дължи на корена на растението. Според редица изследвания коренът валериана има най-силно изразен успокояващ ефект спрямо други билки. Ако страдате от тревожност, която ви пречи да спите нормално, именно корен от валериана ще ви отпусне и ще намали неприятните симптоми.

Какъв е ефектът от използването на мента, глог и валериана?

Ежедневието на съвременния човек е изпълнено с непрестанни ситуации на стрес, които пораждат допълнителна тревожност, раздразнителност и възпрепятстват спокойния сън. Редовната преумора и нервно безпокойство могат да бъдат успешно контролирани, благодарение на натуралната хранителна добавка мента, глог и валериана. Ако вече наблюдавате подобен дискомфорт и симптоми като липса на сън тревожност и напрежение, изберете да употребявате мента, глог и валериана. Ефектът на тези билки се изразява по следните начини:

Хора, които са се доверили на добавката мента, глог и валериана споделят, че се чувстват много по-спокойни, отпочинали и с положителна нагласа.

Защо мъжете трябва да използват добавка с трибулус терестис?

Мъжете, които искат да бъдат в кондиция, да са изпълнени с енергия и с достатъчно високо либидо, прибягват да употребата на различни хранителни добавки. Спокойно бихме казали, че най-популярната сред тях си остава трибулус – течен екстракт. Този натурален препарат помага на мъжкото здраве, като стимулира производството на важния полов хормон тестостерон. Друг полезен ефект, който има билката трибулус терестис е влиянието ѝ върху начина по който организмът трупа мускулна маса.

Мъжкото здраве е изключително обвързано с производството на тестостерон, тъй като той влияе върху енергията която имате, либидото, изгарянето на мазнините и оформянето на мускулатурата. Употребата на екстракт трибулус терестис, ще ви помогне да се чувствате по-енергични и с добро самочувствие.

Какви са положителните характеристики на растението трибулус терестис?

Има достатъчно проучвания които доказват, че използваната от много години билка бабини зъби позната като трибулус терестис, може да бъде невероятно полезна за организма на човека. Ако изберете да я употребявате под формата на екстракт трибулус ще ви помогне да:

Екстрактът трибулус е един от натуралните препарати, които имат широка популярност сред потребителите. Ако искате да го включите във вашия режим, е добре да се консултирате със специалист и да следите за правилния прием екстракта трибулус. Прочетете повече по темата и в ChuiME.BG


*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Русия забрани 81 европейски медии, сред тях две български
Дата: 26/06, 15:111 Коментар

Адвокатът на Портних изброи над 15 нарушения в обвинителния акт
Дата: 26/06, 15:10

Меморандум между „Девин“ ЕАД и УНСС отваря нови възможности за студентите
Дата: 26/06, 15:09

Тежък удар за Геро
Дата: 26/06, 15:04

Откриха огромен боен арсенал във Варна
Дата: 26/06, 15:023 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия