Дъщерята и жената до шеф Манчев смаяха Инстаграм на абитуриентски бал


Дата: 04/07, 12:20

Кадър Шеф Манчев, Инстаграм

Шеф Иван Манчев се похвали в социалните мрежи с абитуриентския бал на дъщеря си Виктория. Тя завърши Италианския лицей преди месец, но едва преди няколко дни отпразнува с близките си този важен ден, предаде Блиц. 

Няма как да не отбележим, че порасналото момиче е одрало кожата на известния си баща. А тя е голямата му гордост, тъй като е единствената дъщеря сред още двама синове, предаде Блиц.

Виктория се е спряла на красива блестяща рокля, но е предпочела да бъде с кецове, вместо с неудобни високи обувки. Все повече абитуриентки през последните няколко години се отказват от токчетата и предпочитат удобството пред красотата. 

 На събитието присъстваха другите две деца на лицето на „Кошмари в кухнята“ – големият Христо, който се е превърнал в магнит за жените, както и малкият Алекс. Разбира се, в центъра на тържеството бе и новата половинка на шеф Манчев – бизнесдамата Ива Бека, както и нейната дъщеря, която явно се разбира прекрасно с децата на готвача. 

„Моята прекрасна дъщеря Виктория днес си взе „довиждане“ с училище, за да продължи пътя си напред и нагоре. Попътен вятър, Вики! Вярвам в теб, обичам те!“, написа гордият татко.

Най-вероятно Виктория ще продължи образованието си в чужбина и няма да се занимава с готварство, макар да е наследила таланта на баща си. Тайно се надявал, че тя ще наследи неговия бизнес, но пък я е оставил сама да търси своето поприще без да оказва натиск.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ivan Manchev (@chef_ivan_manchev)

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На 7 юли рожден ден има Антон Радичев
Дата: 07/07, 03:00

Куман: Никой не очакваше да стигнем дотук
Дата: 07/07, 02:00

Франция гласува днес
Дата: 07/07, 01:40

Капитанът на Швейцария: Няма по-брутално нещо от подобно отпадане
Дата: 07/07, 01:18

Въпреки загубата Арда Гюлер с постижение за историята
Дата: 07/07, 01:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия