Блъснаха с електрическа тротинетка ученик в София и го оставиха да лежи на пътя


Дата: 31/08, 10:12

кадър: Нова тв

Миналата седмица София стана сцена на тревожен инцидент, когато деветокласникът Матей бе блъснат от електрическа тротинетка посред бял ден. Ударът оставя момчето в безсъзнание, а извършителите, които според свидетели са вероятно деца, бързо напускат мястото на произшествието, без да окажат помощ на пострадалото дете, разказва Нова тв.

Случката се разиграва в понеделник следобед, точно пред 6-то Районно управление на МВР - София. Майката на Матей, Александра Левски, споделя, че инцидентът е станал в 16:50 часа, когато синът ѝ се движел по пешеходна алея. След удара Матей пада, удря главата и лакътя си и губи съзнание. След като се събужда, става ясно, че кракът му е сериозно увреден – наложило се е да му бъде поставено 40-сантиметрово желязо и два пирона, които ще останат в тялото му за цял живот, допълва Нова. 

Александра Левски разказва как е разбрала за случилото се: „Звъннах му по телефона и не го чух него, някакъв мъж ми вдигна и ми каза, че той не може да говори, защото е претърпял инцидент”.

Въпреки тежкото състояние на сина ѝ, извършителите не са проявили никакво съчувствие и са избягали от местопроизшествието. Александра е благодарна на хората, които са помогнали на Матей в този критичен момент, но е огорчена от поведението на децата, които са причинили инцидента: „Трябва когато направиш грешка, да си поемеш вината. Тоест тези деца е трябвало да останат и да видят какво се е случило с моето дете”.

От полицията съобщават, че е започнало разследване срещу неизвестен извършител, но към момента няма официална информация за идентифицирането на виновниците.

Няколко дни след инцидента Матей вече е в съзнание и се намира в болница „Пирогов”. Предстои му дълъг процес на възстановяване, включително месеци, в които ще трябва да се учи да ходи отново.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Италия тества преподаване с помощта на изкуствен интелект в училищата
Дата: 14/09, 20:54

Челен сблъсък между БТВ и Нова с "Гласът на България" и "Игри на волята"
Дата: 14/09, 20:49

На Кръстовден си отиде култов български диджей и спортист
Дата: 14/09, 20:37

Знойна красавица изненада с признание в „Игри на волята“
Дата: 14/09, 20:34

Изненада с черната кутия на падналия самолет
Дата: 14/09, 20:29

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия