Хороскоп за неделя


Дата: 25/08, 07:00

снимка:  pexels.com

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен

Днес Овните не само може, но и трябва да следват своите желания. Интуицията ще подсказва на представителите на знака с какво трябва да се заемат, за да прекарат времето си увлекателно, интересно и полезно. Всъщност ще има разнообразни развлечения вкъщи, а смяната на обстановката ще окаже вдъхновяващо въздействие на представителите на знака. Не са изключени малки разногласия и разправии с близки хора. Не е желателно да решавате сериозни битови въпроси, защото има вероятност точно те да се окажат препъни-камък.

Телец

Струва Ви се, че една епоха на промени във Вашия личен живот Ви е пощадила, а друга още и не мисли да започва. Поне за днес е сигурно. Затова ако не искате днес да се побъркате от скука, измислете за себе си и за своя любим човек някакво развлечение. Нека това да бъде дори чупене на някоя и друга стара чаша... а после се разходете до магазина за нови.
 

Близнаци

Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, тъй като колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате, а ще се безпокоите за онова, което е извън Вашия контрол, е напълно безмислено. За Вас грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията и на готовност да сложите едно рамо, ако потрябвате на своите близки.
 

Рак

Колкото са по-смели Вашите начинания, толкова по-голяма е вероятността за успех. Днес можете да разчитате на подкрепата не само на звездите, а и на целия свят. Денят е подходящ за урегулиране на финансови разногласия и обсъждане на въпроси , свързани със заработка на някакво възнаграждение, или разпределение на доходите вътре в компанията. Атмосферата в семейството няма да може да се нарече благоприятна, тъй като сте натрупали прекалено много претенции един към друг. Постарайте се, да обсъдите всичко спокойно. Проявете огромно търпение и дружелюбност, и ще успеете да избегнете кавгите.
 

Лъв

Дори и да се наложи, ще Ви бъде тъжно да признаете своята неправота. Колкото и да не Ви се иска, ще се наложи да го направите, за да избегнете конфликт със своя любим човек. Още повече, че Вие действително не сте били прави по този или онзи въпрос и само гордостта Ви не Ви позволява да си го признаете направо...
 

Дева

Напрегнат ден. Личните отношения навлизат в сложна фаза и за да се стигне до сериозен конфликт, е достатъчна само малка искрица разногласие. Конфликти ще има дори и при най-хармоничните двойки. Впрочем, опитните Деви ще успеят да потушат разгорелия се пожар, с помощтта на дипломатически хитринки. Не си правете някакви сложни планове за този ден: вероятността да успеете да ги реализирате , не е достатъчно голяма. Пестете енергията си и не започвайте мащабни работи. По-добре се ограничете с ежедневните грижи.
 

Везни

Денят е благоприятен за работа, която още днес ще донесе успех и признание от страна на Вашите колеги. Задълженията си ще изпълнявате леко, а нужния съвет ще Ви даде приятел, който е малко по- възрастен от Вас. Вслушвайте се в съветите на мъдрите хора, а също и прилагайте нови идеи във всекидневната работа, и използвайте фантазията си. В романтично отношение е възможен разговор, който да Ви позволи, отношенията Ви да преминат на по- високо ниво.
 

Скорпион

Книгата, която ще Ви попадне днес, ще се окаже много полезна и коренно ще преобърне представите Ви за това, какви трябва да бъдат идеалните любовни отношения. Постарайте се максимално да сте в съответствие с прочетеното, без да съсипвате нито собствения си живот, нито живота на Вашия любим човек.
 

Стрелец

Не бъдете прекалено доверчиви и не разказвайте много-много за себе си, защото е по-добре своите тайни да знаете само Вие. Денят е идеален за пътувания, командировки и премествания, но има опасност да Ви излъжат по пътя. Ще се подразните от някакви задължения във финансово и делово отношение и затова ще спорите с всички подред, но в интерес на истината – без сериозни последствия. Днес ще приключи и един тежък период в работата, през който сте минали напоследък. Освежете се через разходка на чист въздух.
 

Козирог

Денят е определен , за да загuбите нещо малко, но много важно за Вас, а и за Вашия съпруг. Постарайте се, все пак, да не загубите венчалната си халка - смята се, че това не е най-доброто предзнаменование. А и не е зле, да се поинтересувате за здравето на домашните си любимци- хамстери, папагалчета, рибки. Може и някой от тях, да не се чувства добре?
 

Водолей

Денят е подходящ за покупки и решаване на всякакви финансови въпроси. Освен това, ще имате възможност и да увеличите своите доходи. Това ще изисква усилия, но резултатите няма да Ви разочароват. Възможни са интересни делови предложения, както и покана за работа.Отнощенията с близките Ви ще са много добри, и няма да имате проблеми. Денят е подходящ и за нови запознанства, които може да се окажат интересни и полезни. Днес може да планирате дълго пътуване или промяна на местоживеенето. Промените в живота ще Ви бъдат от полза.
 

Риби

Връзките, на които сте отдавали голямо значение, няма да оправдаят Вашите очаквания. Няма да получите помощ от хора, на които сте свикнали да разчитате, и ще се окаже, че се налага да действате самодтоятелно, макар и да си давате сметка, че това е крайно неефективно. Все пак ще успеете да постигнете някакви резултати. Възможни са спорове с близките, като най-сериозни ще са те с представителите на по-възрастното поколение. Ще се наложи да избирате: или да направите значителни компромиси, като „подложите” и другата си буза и да преглътнете обидата, или да започнете открита борба.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 13/09, 09:10

Кръстиха изхвърленото на боклука край Дулово бебе Найден
Дата: 13/09, 08:59

Морето изхвърли мъртвец на брега край Черноморец
Дата: 13/09, 08:54

Мъж е вързан със свински опашки и измъчван, за да предаде 90 000 лева от продажбата на къщата си
Дата: 13/09, 08:37

Главчев и петима от министрите му ще отговарят пред депутатите
Дата: 13/09, 08:32

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия