Психолог: Политиците отказват да чуят това, което народът им казва седем пъти


Дата: 24/09, 17:01

Редактор: Недко Петров

Според психолог хората вече седем пъти оправят едно и също послание към българските политици, но те отказват да го чуят.

Дори и някакви нови лица да се появят, те са на неизбираеми позиции и нищо не се променя. Едно и също клише, едно говорене лишето от смисъл и нищо не се случва. Това е много тъжно и на базата на това няма как хората да бъдат мотивирани и за предстоящите избори, каза в "Пресечна точка" Христина Богданова.

Нито има нови лица, нито има нови послания, нито има някакво съдържание или някаква препратка, конкретно която да касае живота ни на нас като хора, било то свързано със сигурността, образованието или друго. Слушам просто хубави думи, които се изричат в ефир, но нищо съдържателно няма, добави тя.

Аз само слушам как ще се планират някакви неща и след това как трябва да се направи анализ на нещо, което не се е случило. Това са двете постановки, нищо конкретно, нищо, което да придобие смисъл и да има някакво практическо значение за хората, заяви още Богданова. 

Политиката не бива да е цирк и не бива да е забавление. Не бива да е някаква атракция, която да ни забавлява. Истината е, че политиката, поне сериозната политика би трябвало да се занимава със съществени неща, тоест без да фокусира върху политики, а да се фокусира върху решения на някакви проблеми. Един проблем да решава един мандат, ще има някакъв дълбок смисъл, коментира по Нова Тв Христина Богданова.

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Огромна промяна при Виктория Петрова видяха зрителите на бТВ
Дата: 24/09, 19:38

Варненец за малко не уби съседа си, защото вдигал шум и му сипвал вода в комина
Дата: 24/09, 19:32

Мечка нападна 14-годишно момче в Румъния
Дата: 24/09, 19:27

Мъжко мислене подведе жена в „Стани богат“
Дата: 24/09, 19:18

Путин се провали във войната срещу Украйна, заяви Байдън в последната си реч пред Общото събрание на ООН
Дата: 24/09, 19:051 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия