Хороскоп за 31 август събота: Една зодия да се обади на любим човек


Дата: 30/08, 21:00

Пиксабей

Ето хороскопа на Ламята: 

Овен

През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Телец

Денят е подходящ за изказвания пред околните на тема любов и пари. Днес онези, които Ви заобикалят, ще са готови да вървят след Вас и да Ви слушат внимателно. В работата може да повдигнете темата за пари - не са изключени много щедри премии от страна на ръководството, а също може да си правите планове за по- дълъг срок. В отношенията с другия пол може да очаквате голама страст и всеотдайност, а чувствата ще се проявяват ярко и наситено.
 

Близнаци

Не се оглеждайте назад. Днес няма да имате никаква полза от носталгия и срещи с миналото, а болката и разочарованието в живота и без това са Ви достатъчни. Живейте за днешния ден, а ако той не Ви е по сърце, живейте за утрешния. Нека Ви сгрява вашата истинска любов, а не спомените за миналото.
 

Рак

Днес ще Ви бъде доста трудно „да се задържите на повърхността”, както и да разберете кое-какво. Единствената сламка, за която можете да се хванете, ще се окаже Вашият любим човек. Но не се увличайте - сламката едва ли е най- надеждната опора и защита.
 

Обадете се на любим човек. 

Лъв

Лъвовете ще имат повод да се гордеят. Днес представителите на знака ще могат да се справят със сложни задачи, които на много ще се окажат не по силите. Приятно е, че Вашите постижения няма да останат без внимание. Може да разчитате на похвала от хора, чието мнение е много важно за Вас, а също и материалното поощрение. За да завоювате симпатиите на новите познати, ще трябва да се окажете безкористни, и да покажете, че сте способни на благородни постъпки. През днешния ден може да започнете отношения, които да изиграят сериозна роля в живота Ви.
 

Дева

За Вас е задължително да бъдете предпазливи днес със своята втора половинка. Много е вероятно той да си устрой малко „събитие” с приятели, разчитайки на отсъствие от къщи през целия ден. Освен това, звездите Ви съветват, да не се вълнувате по този повод. Приятелите не са в курса на Вашите семейни неща, и затова вероятността от ненужни сплетни е изключена.
 

Везни

През този ден за Вас ще съществуват само две мнения –Вашето и неправилното. И , разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех.
 

Скорпион

Денят е напълно благоприятен както за работа, така и за почивка. Постарайте се от по-рано да си направите план за действие, вслушвайки се в собствената си интуиция, а не в приказките отстрани. Следвайки избраната линия на поведение, ще можете да заобиколите много подводни камъни, към които биха Ви тласнали недоброжелателите. Имате шанс да въведете ред във финансовите си работи и да се зарадвате на върнат стар дълг, а партньорите, в лоялността на които имате причини да се съмнявате, все пак ще изпълнят поетите ангажименти. Може да обсъждате важни въпроси с хората, предизвикващи у Вас искрено уважение. Във Вашето мнение ще се вслушват дори и тези, които притежават почти безграничен жизнен опит. Но ако имате работа със самоуверени, но лишени от мъдрост и здрав разум особи, ще бъде крайно неприятно и нещата може да стигнат до сериозни разправии и пълно прекратяване на отношенията.
 

Стрелец

Предстои Ви нещо да загубите днес. Звездите много се надяват, че това ще бъде някоя малка монетка или нещо съвсем незначително или ненужно. Защото теорететически може да загубите всичко, дори и любовта, или своя любим човек. Бъдете внимателни!
 

Козирог

Доста трудно ще Ви бъде днес да поддържате нивото на общуване, прието в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, отколкото сте, защото това ще има обратен ефект.
 

Водолей

Днес Вашият любим човек ще бъде склонен, да разбира думите Ви неправилно. Даже изводите му ще бъдат толкова нелогични и неочаквани, че чак ще останете безмълвни и зашеметени от умението му, да прави от мухата слон , а и обратно.И даже да се опитва да открива отдавна открити неща...
 

Риби

Днес Ви чака сериозна и отговорна работа. На първо място - над себе си. Работата е там, че Вашия вътрешен свят се нуждае от значителен ремонт и оправяне, доколкото това, което имате сега, не удовлетворява изискванията на любимия Ви , както и изискванията на сегашната ситуация.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Експерт от конкурса във Варна: През последните години се говори и за електрификация на ретро автомобилите
Дата: 14/09, 17:32

Страх от новата трагедия вдигна на протест жителите на Елин Пелин
Дата: 14/09, 17:25

Нов проект на Комфорт ООД – жилищен комплекс Кабакум Плаза на метри от плаж Кабакум във Варна
Дата: 14/09, 17:20

Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 14/09, 17:20

С 6 млн. лева компенсират земеделците за щетите от природни бедствия
Дата: 14/09, 17:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия