Мъж продава имението си на таен купувач и остава изненадан, когато разбира кой е той


Дата: 15/09, 12:48

Кадър ютуб

Когато някой продава имението си за милиони, иска да получиш най-много пари за него... но този продавач със сигурност не е доволен, след като открива кой е бил тайнственият купувач. 

В Маями има един човек, който продал имението си за 79 милиона долара и бил много ядосан, след като разбрал кой в крайна сметка е купил имота му, пише unilad.com, цитиран от БТВ бизнес.

Собственикът - магнатът в областта на електрониката Лео Крис - е толкова разочарован, че решава да заведе дело срещу брокера на недвижими имоти за това, че го е убедил да се откаже от първоначалната си продажна цена от 85 млн. долара за имението си на остров Индиън Крийк.

Крис твърди, че компанията за недвижими имоти умишлено е скрила самоличността на купувача и му е казала, че 79 млн. долара е окончателната оферта. 

Крис купува къщата със седем спални за 28 млн. долара през 2014 г. А купувачът му е не друг, а вторият най-богат човек на планетата - Джеф Безос.

Така че, да, на пръв поглед няма причина да не е могъл да плати достатъчно пари за исканата цена, тъй като той има повече от 200 милиарда долара.

Според доклад на Mail Online, в иска се казва: „За преговорите и решението му за крайната продажна цена е било от голямо значение да знае дали Безос се е опитвал анонимно да придобие жилището, за да го събере със съседния имот.“ 

Въпреки че Крис е наясно, че все пак е реализирал солидна печалба, той първоначално е вярвал, че винената изба, библиотеката, театърът и басейнът в дома му ще помогнат да се осигури исканата цена от 85 млн. долара, когато той е обявен през май миналата година.

 

Домът се намира в доста елитен квартал, така че може да се разбере защо хората са готови да платят толкова високи разходи за него.

Частният остров е подходящо наречен „бункерът на милиардерите“ и там живеят някои от най-богатите хора.

Островът дори разполага с частна полиция, която денонощно патрулира в общността пеша, по въздух и по земя.

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Катастрофа затруднява движението по АМ "Тракия", в посока Бургас
Дата: 18/09, 19:38

20% ръст на френските туристи във Варна през 2024 г.
Дата: 18/09, 19:32

Пожар избухна край благоевградско село
Дата: 18/09, 19:30

Тайнствено пристанище откриха в Созопол
Дата: 18/09, 19:28

Медиуми събра Ненчо Балабанов в „Сделка или не“
Дата: 18/09, 19:17

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия