Врачанин реве от "ол инклузива" в топ хотел на морето: Алкохолът е менте, пия на корем, мешам и не ме лови


Дата: 11/07, 10:01

Кадър БТВ

Статия като от скеч на Гацо Бацов от "Шоуто на Слави" пуснаха врачански медии.

Врачанин изрева от алкохола, който се предлага по българското Черноморие. В редакцията ни постъпи сигнал от мъж, който преди няколко дни се е върнал от почивка със семейството си в Обзор, пише "Бул нюз".

Хората били отседнали в елитен хотел. Те заплатили немалка сума пари за пакет „ол инклузив“, който, естествено, включвал и алкохол.
Като горд представител на Северозапада, по време на почивката си врачанинът всеки ден пийвал стабилно количество от различни алкохолни напитки. След консумацията им обаче установявал, че не е нормално при толкова видове алкохол, които е приел, да няма промяна в състоянието му. 
„Мешах алкохола, но той явно е разреден, тъй като изобщо не ме хващаше. Дори главата ми не се въртеше, както би следвало да стане, ако алкохолът е качествен. Всичко това ме навежда на мисълта, че както всичко друго, така и алкохолът вече навсякъде по Черноморието ни е менте“, твърди врачанинът, който е останал разочарован от това, което се предлага по нашите курорти.
За никой не е тайна, че хората от Северозападна България, особено от Врачанско, се славят с високата си банкетна култура и неограничените си възможности, когато става дума за приемане на алкохол.

От изданието съветват ресторантьорите по морето да вземат мерки по отношение на предлагания от тях алкохол, особено когато знаят, че ще имат гости от Враца.

В противен случай не се знае за колко души ще стигнат запасите, с които разполагат. Особено, когато има пакет „ол инклузив“.

Разбира се, това трябва да се приема като шегата.

Консумацията на големи количества алкохол особено в жегата е изключително опасна и може да доведе дори до фатални последици.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Непълнолетни пребиха 56-годишна жена в Перник
Дата: 30/07, 16:19

18-годишна българка сензационно отстрани френска звезда на Олимпиадата
Дата: 30/07, 16:16

Варненци излизат на протест днес заради спрения светофар на пътя за Златни пясъци
Дата: 30/07, 16:11

Различният хотел…. вярвате или не – съществува място, на което зеленчуците са домашно произведени, а храната е вкусна и приготвена с любов
Дата: 30/07, 16:10

Варненският джаз фест започва тази вечер в Археологическия музей
Дата: 30/07, 16:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия