Треньорът на Левски: Надъхах играчите с филма за Гунди


Дата: 19/10, 18:46

Снимка Булфото

"Сините" са на седмото небе.

Наставникът на Левски Станислав Генчев бе много доволен след успеха на "сините" с 1:0 над вечния съперник ЦСКА в дерби двубой от 8-я кръг на efbet Лига. Специалистът коментира играчите си и похвали някои от тях, даде интересна информация за подготовката за сблъсъка, както и сподели какво е състоянието на Ван дер Каап.

"Искам да поздравя нашите фенове и имахме нужда от тази подкрепа. Не започнахме добре и първото полувреме беше равностойно, но през втората част имаше само един отбор на терена – Левски. Желаехме много повече победата и момчетата го показаха. Пуснах част от филма на Гунди, където той казва, че тези хора няма да ги предаде. Това искат и от играчите – да покажат характер", започна пред Диема Спорт той.

"Поздравявам и дъщеря ми с тази победа. Ние сме отбор, който е направил два негативни резултата един след друг. Знаех, че момчетата ще покажат различно ниво. За мен е важно отношението – да се спазва дисциплина и да се влагаш. Заслужавахме да спечелим мача", продължи специалистът, цитирант и от gong.bg.

"През второто полувреме отборът се доближи до това, което искам. Важното е да не прибързваме и да контролираме по-добре топката. Трябваше да реализираме може би и по-рано, а и повече голове. Но и 1:0 носи три точки. Ван дер Каап имаше проблеми и през миналата седмица. Започна да тренира, като му спестявахме някои неща. Още вчера имаше проблем и вероятно ще се наложи операция. Искам да поздравя Макун, който игра на обезболяващи и инжекции, за да може да даде всичко от себе си", добави наставникът на Левски.

"Всеки треньор иска да играе в такова дерби – прекрасна атмосфера на трибуните. Най-хубавото е, че успяхме да постигнем такава победа. ЦСКА сам си решава какви са му шансовете, за мен е важно да постигаме всеки мач, три точки и да скъсим дистанцията от Лудогорец", завърши Станислав Генчев.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Григор Димитров е на финал в Стокхолм след фамозен обрат
Дата: 19/10, 21:59

Тунелът от българската страна по Коридор 8 трябва да бъде завършен до 2030 година
Дата: 19/10, 21:50

Нови израелски удари в Газа
Дата: 19/10, 21:41

5 причини да опитате кето хляб още днес
Дата: 19/10, 21:30

Нов проект на КОМФОРТ ООД – К-GARDEN в м-ст Ален мак
Дата: 19/10, 21:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия