Криптовалути в предпродажба или недвижими имоти “на зелено”? Битката за сърцето на спекулантите


Дата: 25/07, 06:50

Криптовалутите обикновено са доста оплювани от консервативната инвеститорска общност. И с основание - някои проекти така и не успяват да “отлетят” и да ги направят крипто милионери, а други се провалят баснословно след ранния си успех.

За сметка на това обаче чертежите се разграбват като топъл хляб на €2000 квадратния метър и като че ли не спират.

Затова и в тази статия ще видим дали проекти като WienerAI могат всъщност да се окажат по-добра алтернатива на недвижимите имоти, купени за инвестиция и препродажба.

Купете WienerAI

Какви са предимствата и недостатъците на криптовалутите в предварителна продажба?

Предимствата на криптовалутите в предварителна продажба са значителни. Ниската цена на придобиване позволява участие и на дребни инвеститори, които иначе биха били изключени от подобни възможности. Съществува потенциал за значителен ръст след листване на борсите, което може да донесе сериозни печалби за ранните инвеститори. Предпродажбите дават шанс за ранно участие в обещаващи проекти, което може да се окаже ключово за бъдещия успех на инвестицията.

От друга страна, недостатъците не бива да се пренебрегват. Високият риск от провал на проекта или пълна загуба на инвестицията е реална заплаха. Липсата на ликвидност до листването може да създаде неудобства за инвеститорите, нуждаещи се от бърз достъп до средствата си. Съществува и опасност от измами или недобросъвестни проекти, които целят единствено да привлекат средства без реални намерения за развитие.

Подобно на покупката на имот "на зелено", инвеститорите трябва внимателно да проучат разработчиците, целите и потенциала на проекта. Ниската цена на придобиване е привлекателна, но носи и рискове. Проектът може да не реализира очакванията или да се срине с 50-60%, а в някои случаи да се окаже пълна измама.

Въпреки рисковете, предпродажбите предлагат възможност за потенциално високи печалби при успешна реализация. Диверсификацията на портфолиото може да помогне за балансиране на риска, давайки шанс и на по-малките инвеститори да участват в тази вълнуваща, макар и рискова, част от крипто пазара. Проекти като WienerAI предлагат добра потенциална доходност, а повечето инвестиции в него са в рамките на 1500-2000 лева, като родните инвеститори влагат около 400-500.

WienerAI е “пред АКТ16” - какви са възможностите за инвестиция там?

WienerAI е в решаващ етап, подобен на "пред АКТ16" в строителството, като остава по-малко от 12 дена до края на предпродажбата на проекта. До момента са събрани над $7.4 милиона, което показва значителен интерес и доверие от страна на инвеститорите. След приключването на предпродажбата, има очаквания, че цената на токените може рязко да се повиши, предоставяйки отлична възможност за ранните инвеститори.

Анализаторите прогнозират, че WienerAI има реален потенциал за 60-70% развитие в краткосрочен план, което го прави привлекателна опция за тези, които търсят бърза възвръщаемост на инвестицията си. Уникалната концепция, съчетаваща куче, наденичка и изкуствен интелект, както и високите стейкинг награди от 148%, допълнително увеличават привлекателността на проекта.

При наближаването на края на предпродажбата, инвеститорите имат последен шанс да закупят WienerAI токени на текущите атрактивни цени преди потенциалния ръст след листването на борсите. Тази възможност не бива да се пропуска заради потенциала за значителен растеж и печалби.

Купете WienerAI

Стейкинг наградите - още една причина WienerAI да е добра възможност

Крипто стейкингът е процес, при който притежателите на криптовалути "заключват" своите токени в мрежата за определен период, подпомагайки сигурността и функционирането ѝ. В замяна, те получават награди под формата на допълнителни токени.

Инвеститорите харесват стейкинга, защото той предоставя възможност за пасивен доход, без да се налага да продават своите активи. Това е особено привлекателно в контекста на дългосрочно държане на криптовалути.

WienerAI предлага впечатляващ 146% годишен процент доходност (APY) за стейкинг, което значително надвишава всяка банкова лихва. Това означава, че инвеститорите могат потенциално да увеличат своите холдинги с почти 1.5 пъти за година, просто като държат и стейкват своите токени.

Такъв висок процент на възвръщаемост може да привлече значителен интерес към проекта и да стимулира дългосрочното държане на токените, което може да доведе до по-стабилна цена и по-малка волатилност. Това прави WienerAI особено привлекателна възможност за инвеститори, търсещи както потенциал за растеж на цената, така и стабилен пасивен доход.

Например, ако закупите токени на стойност 1000 лева, то акумулираната годишна доходност ще е на стойност 1480 лева, или вашият капитал ще е оценен на 2480 лева при текущата цена и процент. Да предположим обаче, че процентът все пак падне с малко и стигне средно 60%.

 

Това означва, че ще имате 1600 лева при текущата цена в прогнозния период. Ако проектът се срине, това няма да има голямо значение. Но ако успее да се реализира и например скочи с три пъти в следващата година, то това означава, че вие ще имате активи на стойност 4800 лева или близо 5 пъти повече от това, което сте инвестирали.

 

Дългосрочна или краткосрочна инвестиция е по-добра за WienerAI?

Изборът между дългосрочна и краткосрочна инвестиция в WienerAI зависи от индивидуалния профил на инвеститора и неговите цели.

За инвеститори, предпочитащи ликвидност и бързи резултати, краткосрочната стратегия може да е по-подходяща. Закупуване на токени и продажба при 20-30% печалба би минимизирало риска от потенциален спад на проекта. Тази стратегия е особено привлекателна, имайки предвид прогнозата за възможен ръст от 40-50% непосредствено след листването.

От друга страна, дългосрочната инвестиция чрез стейкинг предлага потенциал за стабилен пасивен доход. Въпреки това, тъй като проектът изглежда е във финална фаза, други крипто проекти като Pepe Unchained или Shiba Shootout могат да предложат по-атрактивни възможности за дългосрочно стейкване.

Балансираният подход би включвал продажба на част от токените при първоначалния ръст, за да се осигури бърза възвръщаемост, докато останалата част се задържа за по-дълъг период с цел стейкинг. Това би позволило на инвеститорите да се възползват както от потенциалния краткосрочен ръст, така и от дългосрочните предимства на проекта.

Купете WienerAI

 

*публикация

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



7 септември 1945 г. - Издадена е за първи път детската книжка „Пипи Дългото Чорапче”
Дата: 07/09, 00:20

Нови изследвания: На Луната са изригвали вулкани, докато динозаврите са обитавали Земята
Дата: 07/09, 00:00

Франция 1:3 Италия
Дата: 06/09, 23:44

Джо Байдън и Киър Стармър ще се срещнат на 13 септември
Дата: 06/09, 23:28

Най-тънкият сгъваем смартфон в света HONOR Magic V3 е наличен за предварителни поръчки от А1
Дата: 06/09, 23:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия