Доган се среща със 17-те депутати, които гласуваха против кабинета на ГЕРБ-СДС


Дата: 06/07, 00:28

снимка: Булфото

На срещата не са поканени нито действащият председател Делян Пеевски, нито неговите заместници, нито който и да е от 30-те народни избраници на Движението, които не спазиха повелята на Доган да гласуват против кабинета на ГЕРБ-СДС.

Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган събира в събота в базата си на “Росенец” 17-те депутати, които спазиха разпореждането му да гласуват “против” кабинета “Желязков”, научи Епицентър. Бг.

 

Преди два дни те написаха Отворено писмо, в което изразяват подкрепата си за него и споделят, че “в момента се извършва манипулация и дезинформация към структурите на партията чрез шаблонни декларации, съдържащи несъстоятелни внушения”. 

Писмото завършва с  призива: “Ние сме за единство и заедност на ДПС под ръководството на д-р Ахмед Доган – почетен председател на ДПС”.

 

Подписалите 17 депутати са:

Джевдет Чакъров

Джейхан Ибрямов

Севим Али

Ализан Яхова

Валентин Тончев

Анджей Джандев

Едис Даудов

Ешереф Ешереф

Левент Мемиш

Мехмед Салим

Тимур Халилов

Фатме Рамадан

Хабибе Расим

Хайри Садъков

Юсеин Вейселов

Ердуан Мехмед

Рамадан Аталай.

 

Всички те са поканени от д-р Доган на разговор, на който ще присъстват още бившите депутати Рушен Риза, Кадир Кадир и други приближени на почетния председател активисти на ДПС.

 

"С д-р Ахмед Доган сме в ежедневна комуникация. Той се намира в страхотна форма и следи политическите процеси в България, Европа и света. Доган има много ясна представа в каква политическа криза в момента е демокрацията в страната”, съобщи днес пред БНТ Валентин Тончев, депутат и член на ЦОБ на партията и един от подписалите писмото до Ахмед Доган. Той разкри, че “д-р Доган разполага с критично мислене и визия за развитието на България и може да ни бъде полезен в този критичен момент”

“Затова го призовахме да вземе отношение за случващото се, както в нашата партия, така и в България. И ще видите, че той скоро ще вземе отношение“, изтъкна още Тончев.

 

На срещата не са поканени нито действащият председател Делян Пеевски, нито неговите заместници, нито който и да е от 30-те народни избраници на Движението, които не спазиха повелята на Доган да гласуват против кабинета на ГЕРБ-СДС.

 

Естествено срещата е закрита за медии, въпреки, че на терен вече има няколко телевизионни екипа, разказаха колеги пред Епицентър. Бг.

 

Очаква се Доган да се снима с гостите си, за да покаже на кого има доверие и да излезе с писмено послание за случващото се в партията.  За такова нещо намекнаха в интервютата си вчера и днес и Рамадан Аталай, и Джевдет Чакъров.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ерата на роботизираната хирургия в трансплантацията на органи
Дата: 09/07, 05:40

Препатили потвърдиха: Има помощ за сърцето
Дата: 09/07, 05:40

Горещо и във вторник
Дата: 09/07, 04:00

На 9 юли рожден ден има Йордан Лечков
Дата: 09/07, 03:00

Започва срещата на върха на НАТО във Вашингтон
Дата: 09/07, 01:58

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия