Бивша на Григор си отвори устата за раздялата им


Дата: 06/05, 15:49

Кадър Инстаграм

Румънската актриса и модел Мадалина Генеа най-сетне даде смислено обяснение за раздялата си с българската звезда на тениса Григор Димитров. Двамата прекратиха отношенията си през октомври 2023 г., но след това 36-годишната брюнетка имаше само два кратки коментара с много недомлъвки относно причината за разрива в отношенията ѝ с Гришо. Сега обаче тя писмено обяви мотивите си в дискусия със свои последователи в „Инстаграм“, след като получи въпрос дали нейната половинка е тенисист, предаде Блиц

"Може би сега е моментът да изясним, че с Григор решихме да се разделим. Моля, уважавайте личното ни пространство и не вярвайте на това, което четете в медиите. Аз съм много благодарна за времето, което прекарахме заедно през последните 6 години, както като приятели, така и като двойка. Поради натоварения график, участията и отговорностите в живота ни, това беше най-добрият начин да продължим напред, но не и заедно", написа Генеа в социалната мрежа.

Следващият въпрос към Мадалина беше дали в момента е сингъл, а тя не даде смислен отговор. Последва запитване дали е във връзка с писателя и актьор Мат Хукингс, а румънката категорично отрече и отсече, че двамата са добри познати.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Близък съюзник на Навални: Няма да се откажа да се боря с Путин
Дата: 19/05, 10:52

Тир се заби в къща в село Баница
Дата: 19/05, 10:30

Нови силни изригвания на Слънцето
Дата: 19/05, 10:13

В 2:39 часа земетресение в България
Дата: 19/05, 09:57

Лоши са условията за туризъм в планините
Дата: 19/05, 09:45

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия